Hammerfest

Nu har vi hamnat i den nordligaste staden man kan komma till. Spennande att se hur det ser ut her, Framforallt alla renar!!!!
Jobbigt att skriva utan a och o med pricka pa.

nu ska vi knalla vidare

Glad midsommar!

Redan midsommar!

Här uppe har vi stråland sol och lagom varmt. Sitter här med lagom mycket kläder och solar lite och ser på snöiga berg:) Riktigt fin midsommar.
Har hört att det inte är så himla fint väder i södra Finland;P
Renar har vi sett en hel del:)

Sådärja

Nu sitter vi här och väntar på att Jälla joggen ska gå av stapeln. Tur att det inte är sol.

Provet igår gick bra:)

Ladda en stund till nu innan vi drar ut i Jälla skogen.

En vecka kvar:D

Nedräkningen till sommarlovet kan börja:D Men också till provet på onsdag...

Förra veckan rasade iväg och det känndes knappt jag varit i uppsala. Jag och Sofie kom oss äntligen för att gå och simma, de var kul och men lite jobbigt:P
På torsdagen innan jag började min färd mot holmen blev det donken med Fanny och Sofie. När jag äntligen kom till norrtälje fick jag stå och vänta på bussen i drygt en timme, det regnade och var kallt. Där stod jag i mina ballerina skor, tur att jag var och köpte en jacka! eftersom det var så varmt när vi for hemifrån på söndagen hade jag inte ens en tanke på att det kanske skulle kunna bli kallare i veckan.

Vi var lediga i fredags eftersom treorna tog studenten. Så jag åkte på brors avslutning, och hur kul är det inte att kolla på niorna tackar för sig?? Dom var jätteduktiga och det var roligt!!! Brors klass hade även en egen liten tack för sig och kul var de också:P
Har jobbat alla dagar, kul som alltid:)
Badat bastu och simmat, iskallt är de i vattnet fortfarande.
Middag i lusthuset för första gången igår, riktigt mysigt var de! Och när vi hade ätit färdigt var det en örn som kom flygande nära lusthuset, int ofta man får chansen att vara så nära en sån, stor var den också.
Tungt var de att stiga upp i morrse och börja färden tillbaks till en sista skolvecka i 2an.


Tillbaks i vanliga livet

Så var skolan igång igen. Riktigt kul att träffa alla:D Fick reda på att vi har prov om en vecka, kul! Idag har vi sprungit spåret, träning inför Jällajoggen.

Helgen var kul;P

Ne nu oprkar jag inte skriva mer.

RSS 2.0