skördefest

Nu va skördefesten över för denhär gången och jag e helt slut. Började i fredags morse då jag steg upp vid 7 och började göra klubbor sen till siv och hjälpa till med dom sista förberedelserna och så hem och rykta gladur ren och fin sen var de ponnyridning i fyra timmar efter de fick gladur en paus och jag gick till parkeringen o hjälpte till. Sen var de full fart resten av kvällen, Gladur va hur duktig som helt!!! Sen va de hem och raka vägen i sängen där jag somna på en gång.
På lördagen var de ponnyridning hela dagen med och kö hela tiden när de va ponnyridning, tur att Vidar kom och hjälpte oss lite:)
Igår va de full fart på marknaden då jag hjälpte kaj att sälja abborklämma, skojigt men stressigt:)

Tillbaks hit till uppsala åkte jag i morse och de va skönt eftersom de inte va många på båten. Har djurhusvecka denhär veckan me sandra och två ettor. Idag hade jag och micka även gympalektion, de gick bra:)

Nu ikväll ha jag varit me oskar å emma till willys och nu ska jag snart gå å lägga mig.

Hej då!

JAAA:D

Igår hade vi elprov och jag och Sanne var dom enda i klassen som fick G:D Igår fick jag lite saker hemifrån holmen och så fick jag rökt sik att äta till middag så JÄTTE gott va de!!!

På kvällen baka jag, Tommy o Emma kladdkaka, de va jättegott:)

Idag ha vi varit vid dammen och tagit tagit upp bottendjur.

Nu i eftermiddag ska vi förbereda inför Jälladagen:)

Nu lite ekologi en stund igen.

Hej då!

Nu räcker de

Nu tycker jag de räcker med regn, solen har inte visat sig mycket nu.
Men de e ju så att hösten är här och då är det sånthär väder.

Har kollat på ishockey nu på eftermiddagen och FINLAND van över Sverige:D

Igår var brudarna här en stund, kul att träffa dom!

Imorrse va de jobb som gällde och sen ha jag vart ut och ridit Med Toppur och sku fara ut och rida Gladur nu men nu regnar de massor...

Hej då!

Torsdag

Igår va klassen till erken labratoriet. Vi blev indelade i grupper och jag hamna i den som sku ut och hämta ett nät. Många fiskar o kräftor va de i nätet som vi tog loss när vi kom iland. Efter lunch så skar vi upp dom å kollade vad dom ätit.

På vägen hem körde busschafören full fart över ett farthinder så att de som resevhjulet sitter fast i lossa och börja skarpa i asfalten och då vi kunde inte köra längre. Så vi fick ta en annan buss för att komma in till Uppsala. Man börjar ju faktiskt bli rädda att åka jällabussen.

Idag har jag haft djusjukvård hela förmiddagen, kul:) Nu på eftermiddagen har vi kompletering men jag har inga rester så fick åka hem.
Så nu sitter jag här å pluggar till läxförhöret som vi har imorgon. Inte speciellt svårt.

Nu ska jag plugga vidare, Hej då!

Tisdag

Sitter i skolan och har slutat men måste va kvar här för jag å två till ska åka me en lärare o köpa godis till jälladagen. Så nu är de bara en timme kvar innan dom andra slutar....

Igår sku vi gå å simma till fyrishov men innan de så sku T o H köpa simmbyxor men de blev inget av de, dom hitta inga som dom villa ha. Så vi fick åka tillbaks till gudmund. Där vi var resten av kvällen. Och jag gick å la mig ganska tidigt:)

Idag ha vi haft el och nästa vecka är de prov.

Nu ska jag gå å titta om jag hittar nåt annat å göra

hej då!


RSS 2.0