7 dagar kvar

Nu har hästarna varit in och testat boxarna, tror nog dom duger:) Ska fixa lite till sen kanske dom får stå där mera så dom slipper alla flugor mm!
Rockoff har rullat igång och det har varit riktigt kul! Och roligare blir det nog!!!
Varit full rulle på jobbet idag och det är inte många dagar kvar innan de blir lite ledigt en stund iaf:)
Imorgon är det dubbel jobb som gäller:) Från små djur till de stora
Nu är det natti natti 

Härligt med sommar

Då var Rockoff igång igen och det blev en bra första kväll med underbara vänner och super bra väder! Kom hem för nån timme sen för att hämta nya kläder paja om mina heppor och få i sig lite mat och kanske hämta lite mera saft! Så väntar bara på bror nu så börjar snart färden in till staden igen.
Bara ett par veckor jobb kvar innan de blir lite ledigt och sen bär det av mot grannlandet litegran:)

Onsdag igen

Tjoho bara två dagar kvar så är det helg igen:) Nu blir det ut o fixa tills hästen kommer:) Får se om Tindra tycker att vi ska ut o köra en sväng senare:)

Sommar:)

Är så skönt med sommar:) Dock inte lika kul för hästarna, tur att det finns flug och eksemtäcken som skyddar dem lite grann. Och senare i veckan får hästarna en kompis med sig i hagen ett par dagar:) Spännande!
Helgen spenderades med vänner och på lördagen 18 årsfest x2, blev en riktigt kul fest! :) Söndagen spenderades på ett berg ute på en holme i solen. En riktig skön söndag. I måndags drog jobbet igång igen, full rulle som vanligt och nu är hepporna nyskodda och verkade:)
Även idag var det fullt upp och från det ena jobbet till det andra innan jag kom hem där en hög med kusinbarn väntade på att få rida en sväng:)
Nu blir det sova så jag orkar jobba imorgon med!

Juni är slut

Ja, tråkigt men sant men de är mycket kvar av sommaren ännu:) Ikväll blir de Bastö!
Midsommar blev den bästa helgen hittills denna sommar, alltså vilken helg de blev! Började på fredag vid två med en tur ut på sjön och så till Dånö för att äta och efter de iväg till midsommarstången och efter de mot dånö igen innan det bar av på sinptur igen vid 2-tiden som slutade i kasvik vid 5:) Dagen efter var det bara att köra tillbaks med paus vid havsvidden innan vi var tillbaks på dånö igen hade festandet börjat lite smått igen. Och en riktigt rolig kväll blev det:) Även på söndag bar det av ut på sjön i det fina vädret dock i en snabbare båt:)
:)
Nu har ännu en arbetsvecka tagit slut, ja för ungerfär en 1,5h sen, var till kossorna i morrse. Till och med hundarna ha jag varit ut med på en promenad, men dom fick himla varmt innan vi kom hem igen. Så nu ligger vi alla ute på balkongen och vilar, senare bär det av ut på sjön och till nån holme för att sola lite:) Om nu molnen inte kommer fram...

RSS 2.0