31.01.2013

Tjoho, imorgon är det fredag och helg :) Ska bli riktigt skönt med sovmorgon, får bara hoppas pojkarna tycker de också :)

Idag blev det först vanliga jobbet och sen till kossorna, roligt och få jobba med stora djur också! :)

Nej nu är de dags att träna lite med Melker!

Hejhej!

Söndag redan

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort! Igår var de brandkårsfest på breidan, roligt var de!:) Idag är de tröttsamt och har inte fått mycket gjort. Hela familjen kolade på film under eftermiddagen men slutade med att alla somnade.

Ligger fortfarande kvar i soffan och ser på hästhoppning, Melker tycker de är intressant, står framför tvn och kollar noga på dem :)
Nu är de dags för middag och sen ut till djuren innan de är dags att sova!
Milton, när det kommit massor med snö :) 

Inte igår!

Ojdå, här var det inte igår jag var in! Men nu är jag :)
Livet rullar på, jobb, träning, djuren mm. Melker håller på att bli stor pojke och snart skall valp pälsen rakas eftersom det fastnar så mycket snö i den och så finns de lite tovor. Tror han kommer tycka det blir skönt :) Milton ser också ut som en nalle nu med all päls men han får hålla den så fryser han inte så!

En släde kom tomten med så den har Tindra och jag testat flera gånger. Lite annorlunda att köra med släde än med vagn, men de blir bättre för varje gång! Har vi lite tyngd bak i så går det bättre, någon som vill åka är det bara att säga till och komma med :)


Hästarna och jag var hos pappa över jul och nyår. Har för några dagar sedan flyttat till mamma.

Brorsan fyller 20 år idag, tänk lilla Jonathan blir stor pojke nu! :)
Jag vill köpa ny bil, min dricker lite för hungrig. Dock är den bra när jag ska ut med hästana och åka! Så vill ha en lika stark bil som inte är så törstig!

Nu är det dags att kvälls pinka hundarna och så ska vi mysa i sängen sen! :)
Hej svejs på er!

RSS 2.0