28.5.2011

Känns som mitt huvud skall spricka, är sååååå snorig!

Gungar

Gungar hemåt igen:)

Plugg


Här får man inte plugga ifred:P

Borta bra men hemma bäst!

Nu är det klart att lämna rummet, allt är städa och klart bara att bära ut till bilen:)
Ska bli skönt att sklippa vara här!!
Skulle vilja åka på en gång men det är inte dags för avfärd förens imorgon.
Nu ska jag ta tag i farmakologi pluggandet!

Tjoho

Snart är det sommarlov, om mindre en än vecka:D

2 kvar

Överlevde dagens föreläsning, har ett fint målat papper iaf :P Lyckades även skriva ner viktiga anteckningar vid sidan av materialet :)  De är jätte intressant men koncentrationen håller inte i sig hela dagen. Har nog lärt mig en hel del ändå, men det går inte att ta in allt för mycket på en och samma gång.
Så nu är det bara att ladda om för imorogn ska vi fortsätta med sjukdomar hela dagen och även på fredag.
Min hals har börjat göra jättte ont :( sitter och dricker massor med vatten och hoppas det ska gå över! Vill absolut inte vara sjuk i helgen!
Nu ska jag återgå till pluggandet en stund igen!

Det är sant!

Bara 4 dagar kvar i skolan, blir så glad av att tänka på de:) Men imorgon ska vi ha sjukdomar och bara av att tänka på de blir jag trött, de är så slött men men med bara 4 dagar kvar ska det nog gå bra!
Klarade iaf vårdåtgärds tenten idag:)
Och nu tittar solen fram igen:D
Saknar mina älsklingar där hemma! Fast Tindra är nog glad att få lite vila efter helgens jobb!

5 dagar kvar

av skolan innan jag blir hemma för sommarlov:D Längtar så, att slippa åka fram ock tillbaks.
På sista tiden har det hänt massor med saker! Bla. Finland vann mot sverige om någon missat de :P
Har umgåts med härliga vänner och varit hemma med djuren. Igår fick Tindra dra massor med ved, världens duktigaste häst! Var på ett nytt ställe var vi inte kört tidigare och nervös va hon av att stå där men stilla stod hon fast de dunsa när veden las på:) Och senare kunde jag bara stå brevid henne och hålla tömmarna helt löst utan att hon ens försökte äta:)
I lördags var jag o lillebror på trip till Sverige, spännande att åka med honom då det var första gången han körde både på båten och i sverige. Bra gick de och hem kom vi:) Utan att ta i var halva bilen full av grejer! Nöjda var vi båda två och Milton blev glad då han fick tuggisar:)
Idag fick Toppur manen tvättad och så hoppas jag på att eksemen blir bättre:) Jättefin blev han men kritvit man :)
Tjoho nu har vi snart bara 2 timmar kvar innan vi är framme:)

10.05.2011

Tillbaks i skolan efter en vecka hemma, skulle gärna varit hemma nu och tränat på allt vi eller jag fått lära mig på kursen.
Förra veckan hamnade jag på en hel del jobb både på kliniken och lite bonde jobb kul var de iaf och på kliniken fick jag lägga kanyler som till och med lyckades:)
På fredag morgon började vi lasta toppur för att han sku få åka iväg och gå med andra hästar så han skulle slippa va ensam hemma. Dock ville han absolut inte gå in i transporten så vi gav upp efter att vi hållit på LÄNGE! Han fick iaf komma in och stå i transporten då vi flyttat mellanväggen innan jag gav upp, tänkte att jag inte vill ha samma problem på söndagkväll när jag antagligen skulle vara helt slut ändå.
Så jag packade det sista som Tindra sku ha med sig och så lastade vi henne, en vägran men när jag tog tag i grimskaftet kom hon snällt med in och där stod hon snällt hela vägen!
Jätte läskigt att köra på henne, när hon rörde sig i transporten rörde hela bilen på sig. Livrädd var jag att köra men de gick bra och vi kom fram:)
Började med tömmkörning första passet
Andra passet blev det också tömkörning, mycket att tänka på kan jag lova!
Sen hade vi kurs hela helgen. Tur att Tindra kunde allt så bra:) Så jag kunde koncentrera mig på hur jag sku göra, hålla mm. Lärde mig MASSOR och det var en jätte bra kurs, längtar redan tills nästa gång! (då vi förhoppningsvis hunnit tränat på allt vi fick tips om)
Tindra skötte sig jätte bra hela helgen!
Sen blev det körning:)
Milton fick också vara med hela helgen och han uppförde sig också toppen!
Var helt färdig på söndag kväll när vi kommit hem lastat ur Tindra  och packat upp alla grejer så tur att Toppur fick bli hemma!
Igår klev jag upp tidigt hemma så jag skulle hinna med allt jag tänkt innan jag skulle åka mot skolan. Blev stressigt till slut ändå men han med båten.
Träffade på en tjej ombord som går på samma skola så fick skjuts med henne vilkent var jätte skönt, var framme mycket tidigare än om jag skulle åkt buss.
Idag var det klinik på eftermiddagen och det var en lugn dag, hings kastrering och tandstensputs på hund.
Jag lyckades att lägga kanyl:) men droppet ville inte rinna på när jag kopplat dit de, konstigt när jag glömt att ta bort stasen. Man lär sig av sina misstag:P

Jobb

Idag var det jobb som stod på schemat. Var kul att vara tillbaks på kliniken här på holmen! Fick göra allt möjligt tagit blodprov, lagt kanyl:), fixat pass mm. Även imorgon ska ja dit en sväng innan jag ska jobba med lillebror!
Mamma kom och hämtade mig och vi for hem och åt efter de selade jag på stora T och så åkte vi på en tur med lilla T gående bredvid/bakom travade gjorde vi också en del och dom skötte sig båda exemplariskt!
Tänk bara tisdag ännu, så skönt har många dagar "ledigt" från skolan ännu:)
Körde hem lite ved i vintras:)

Fixat

Nu ha min tjej fått fötterna fixade o STORA skor på:) Lite roligt gick hon sen!
Skönt att fått en sovmorgon idag och bara får vara hemma!
Igår blev det kalas direkt när jag kom hem efter det bar det av mot Bolstaholm där kosläppet varit tidigare på dagen. Bror var där och körde rodeotjuren och mig pinade han upp och den var väl kul dagen efter valborg...
På kvällen blev det körning med stora T som gick som vanligt superbra:)
Nu blir det sova så jag orkar upp imorgon och iväg på jobb:)
Natti, natti!
Valborg:)

1 maj

Kvalborg blev lung och tur var de så jag orkade på valborg:)
Blev ganska tidig uppstigning för att hinna ficka sig i ordning innan vi skulle börja och möta upp resten av gänget!
Kollade på forsränningen och sen bar det av mot ekonimikum parken där resten av dagen spenderades ända till vi gick in en sväng.
Träffade på många gamla kompisar, riktigt kul!
Kvällen spenderades lite här och var! En bra och kul valborg har det varit!!!

RSS 2.0