31.3

För varje gång vi pratar om studenten längtar jag bara mer och mer!!! Idag hade Elin med sig bra texter vis ska ha på flaket XD
Tänk snart står vi där på flaket:D Helt ofatbart idag men snart är det sant!!! Ska bli så jäkla kuuuul!
Men ja ska man skratta eller gråta....
Nu tar vi vara på den tid vi har kvar på jälla iaf:)

Idag hade tvåorna sin estet show, den var väl bra. Efter de hamnade jag på buss 88 och sen blev det stan. ag hade knappt nå pengar och bra var de. För jag hittade en hel del jag skulle viljat ha, kom iaf hem med några små grejer:)
Zoobutiken är nu klar:D Ska kolla igenom den lite till innan jag lämnar in den bara.


Uupps

Jag hade just en halv chokladkaka bredvid mig och nu är den borta:S Så kan de gå om man är ensam hemma och godis sugen:P De är väl bara att hoppa på motions cykeln som står här bredvid mig nu och träna bort den halva chokladkakan.

Idag blev de cykelur innan skolan och efter skolan hoppade jag av bussen vid gränby och gick där en stund innan jag promenerade hem i det fin fina vårvädret, vinterjackan börjar kännas lite varm på eftermiddagarna nu. Bra tecken på att våren är på kommande:)
Imorgon är det estes show, får se om 2:orna har kommit på nåt bra. 



 

Sommartid

Nu är det sommartid som gäller och jag ser sååå framemot sommaren:D

Nyss inkommen ifrån en långpromenad med Toppur o hundar:) Så tråkigt väder så jag tog beslutet att idag blev det promenad med Toppur ist för att sitta på hans rygg och frysa. Och så fick ju jag lite mer motion på samma gång:P
Nu väntar jag på att solen ska titta fram så man kan gå ut en sväng igen, får se hur långe jag får vänta....

26.3

Har pluggat en stund nu och fått iväg en rest:)

Hundarna har också fått kommit ut på en långpromenad så nu ligger dom och sover i varsit hörn och vilar.

Resan hem igår gick riktigt bra:) Fick sällskap på båten av kusin. Sköönt att få komma hem till sin säng igen.
Nu ska jag plugga lite till sen ut till hepporna och efter de får jag se vad som händer.

Heeelg:D

Nu packar jag för fullt inför dagens hemfärd:) Tar helg och åker hem idag, och får jag sällskap av lilla Lisen:) Som också ska hem till holmen.
Har varit en ganska slapp dag i skolan idag, men lite har jag ändå lärt mig:P

Igår var jag ju också ut på äventyr, nämligen åkte tåg och så var jag och provred en häst:) Får väl se vad de blir.
Imorgon är jag hundvakt och så har jag skrapat ihop mina rester så jag ska sätta mig ner med dom, tur att det bara är ett par stycken!!

Nej, nu har jag inte tid att sitta här ska packa ner datorn och fixa mat åt oss och till efterätt blir det våffla, det är ju våffeldagen idag:)


Vill ha sommar och sol:)


23.3.2010

Vi har fått ut en lite knepig uppgift, vi har fått en lokal som vi ska fixa till en zoo butik. Och det är ju inte det enklaste, men lite roligt på samma gång. Ska vara inne 1 april så de e nog ett aprilskämt;P

Denhär jäkla snön sku ju bara kunna ta och smälta bort över natten, gu vad glad jag sku bli om den är borta imorgon när jag vaknar:)
Imorgon bilr de lite äventyr med Sofie:) Spännande, spännande!

 


19.3.2010

Pluggat, mockat i hagen, tvättat har jag hunnit med på förmiddagen.
Måste börjar fundera ver vart jag ska söka till hösten, inte lätt inte...
Våren börjar komma nu:) och de märks framföralt på hästarna då de har börjat tappa vinterpälsen, speciellt hårbollen cerium:P


torsdag 18 mars

Ja, torsdag idag och jag är rätt så trött... Undrar varför;P
Jaja, de va en kul kväll!

Idag har vi varit och köpt fiskar till våra akvarium vi startat i skolan:) Imorgon är vi lediga så de blir att åka hem idag.
Så ska gå och packa nu, blir hämtad om en liten stund. Ska nog ta och fundera över om jag ska börja flyga ist:P så man slipper sitta på båten, börjar kännas som att jag kan de...

16.3

Kom ju till Uppis igår kväll och de blev ganska snabbt i säng för att orka med denhär långa veckan;P Ikväll lär de ju också bli tidig att gå och sova så man orkar med morgondagen:)

Blev en heldag i skolan idag. Provet gick helt ok. Fick även ut religions provet idag så nu är jag godkänd i kursen:)

Nu vill jag bara ha onsdag!


Måndag o jag är ledig

Japp så är det, ledig idag:)

Blev en kort vecka förra veckan hem på torsdag och då kom Sofie med till Åland:) Fredagen spenderades åt att putsa ALLT läder till hästarna. Sen ut och rida och vi red till Fanny o Matilda o red på banan en stund. På kvällen kom Acki o Julia hit:) Kan ju bara säga tur att vi blev hemma hela kvällen!!
I lördags red vi och på kvällen till pappa på middag. Och prata lite häst:D
Igår blev det tidig uppstigning så vi sku hinna rida en kortis innan sofie skulle hem med båten. När vi släpt av henne åkte vi till köpmanamässan för bror gick modevisning, och där såg jag riktigt fina kläningar. Några skulle jag kunna tänka mig ha på studenten om de finns i vitt, måste gå och kolla upp de. Men nu vet jag iaf vad det är för kläningar jag ska kolla efter i Uppis.
Kvällen blev en skön hemmakväll med lite fix och så endel plugg.

Idag är det plugg som gäller och där imellan ska jag hitta på något med hästarna innan det bär av mot vardagen i storstaden.


7.3.10

Igår serverade vi hos Siv, det var kul:)
Efter de bar det av till geta en kort sväng för min o Ninas del. Men det blev en kul kväll!! Kom hem ganska tidigt vilket jag är riktigt glad för idag:)
Idag har vi ridit på  den delen av åkern som är upplogad, fick sällskap av Fanny o Matilda och de gick bra att rida. Nu har jag suttit med historialäxan ett bra tag och snart är den äntligen KLAR:D

6.3.2010

Lördag morgon och solen lyser:)

Igår blev de en sväng till Mangelbo för att hämta bror från jobb. Vi åkte upp till pappa sen och J körde och jag vet int när jag varit så rädd när jag åkte bil sist:P Lite plogat var de och de for lite hit och dit men till sist kom vi upp. Väl uppe stötte vi på nästa problem, hur ska vi svänga? Eftersom det var massor med snö där och bara lite bortplogat så var det inte det lättaste. Men till slut kom vi runt. När vi sen skulle åka därifrån var jag minst lika rädd som när vi åkte upp! Vi klarade oss ner och hem till mamma efter många skrik och skartt:)

På kvällen blev de mys med tjejorna:) Det var ett annorlunda välkommnande man fick iaf:P
Mycket gott blev de så nu är det hårdträning som gäller.


Skratta eller gråta

Ja, snart är Jälla slut, vet inte om jag skall skratta eller gråta:S Det skall ju bli super kul att äntligen få ta studenten:D men alla kompisar, hur ska man klara sig utan dom???? Inte ses igen till hösten... På något sätt lär det ju gå men....

Är påväg hem nu och på måndag börjar ju num och sen har vi de bra många veckor, 6 veckor kanske?

Imorgon är det att hämta hem hö som står överst på listan så att mina pollar inte blir utan mat. Och efter de blir de ridning:D

Snart är de helg:)

Med en smotie i handen och börjar halv ett idag känner jag mig rätt nöjd. Men så fort jag tänker på matte provet är jag inte lika nöjd....

Men imorgon är det fredag:D Vilket betyder att matte, historian, religionen mm är över för alltid!!!! Åtminstone på Jälla. Så på måndag börjar NUM vilket ska bli kul!
Två dagar kvar sen åker Micka o Fia iväg o läser en annan kurs, mitt stora problem är hur jag ska klara mig på onsdagar Forrest;P

Nu vill jag ha helg!!!


2.3.2010

Projektredovisningen över! De gick som de gick. Men nu är den över iaf:)
Nu är de bara matte prov och slutuppgiften i historia som väntar.

Shoppandet denhär veckan är det iaf stop på!!! Och för resten av denhär månaden!!! :P nöjd är jag iaf så klarar nog mig utan att shoppa ett bra tag framöver nu:)

Slutade jätte tidigt idag vilket var super skönt! och imorgon o på torsdag börjar vi halv ett:D


RSS 2.0