Full fart mot helgen

Skönt att det äntligen är helg och man är hemma. Fixat och donat idag sen red jag ut på min lilla älskling Toppis<3 Jobbigt bara när de är så jätte halt överallt, hatar de! Rider man på vägen är de halt, rider man i skogen är de halt för de är någon pöl som frusit. Så var ska man rida nu då?
Alltid lika kul att hem när man alltid möts av en jätte GLAD Milton<3

Sitter djupt ner sjunken i soffan, med datorn i famnen och på tv rullar Hjälp! Har kollat på Lets dance jag säger bara heja Niklas:D Han lär ju inte åka ut idag iaf.

Haha Morgon är med i Hjälp också:P

Nu ska jag ta och ät lite mera ost och kex, de är så himla gott och lite nyttigar än godis;P

Hejsvejs!


:)

Har fått lite hjälp med bloggen:) Det tackar jag för tjejer:)


En värdelös dag

Hål nu i två timmar, va ska man hitta på??? Sitter vid datorerna nu me Maffe, Micka och Sandra och vi gör inget vettigt:P Idag är de PLÄTTAR till lunch inte pannkakor som dom säger här:P

24 februari

Projekt nu. Fundera fundera och fundera lite till!


_

Semeldagen idag eller vad dom nu säger här i Sverige:P Blir å äta faslasbulle när jag kommer hem:)

                                


Snö, snö och snö

Nu snöar det igen och de gillar int jag! Blir ju glashalt på vägen nu när det är is under och ett tunt lager snö ovanpå....
Jag är så sugen på guacamole, men hittar inget bra recept. Får se vad det blir.

Nu ska jag iaf iväg och förhoppningsvis sälja lite hundtäcken:)

Pusshej!


18 Februari

Ja, så har halva lovet gått, och de alldeles för snabbt!!! Har hunnit med en hel del:) Började lovet med på åka på en kryssning med Birka, kul var de åt och drack så jag trodde jag skulle spricka:P Solade och badade och bara tog det lungt. Och det är ju alltid lika kul att vara med Lisen:D Måndagen flöt på, vilade lite och så red jag Gladur en sväng på kossornas sommarbete, Toppur fick komma med och spring och han tycker alltid det är lika kul att få komma med och spring när jag rider, nästa gång får jag nog ta kameran me:)
 Dom bästa<3
Tisdagen började med en lång och skön sovmorgon ända tills Milton märkte att jag öppnat ögonen då är det kört, han kommer och hoppar och krafsar på en till man stiger upp, lite gulligt är de ändå:) Sånt man saknar när man är i Uppsala!
Kom upp och iväg ut för att åka långfärdsskridskor med resten av familjen, jätte jobbigt att åka i motvind men sen gick det ju enklare när vi åkte hem.
Så red jag lite "dressyr" på åkern med Toppur, han kan men har kort tålamod och tycker det är tråkigt att bara rida runt på en åker, mycket roligare att traska runt i skogen:P

På kvällen var de jobb som gällde och har aldrig sett så småa kalvar som de hade kommit, så himla söta dom e!!!

Idag måste jag ha klockan att ringa för att komma upp och iväg till Godby i tid för att ta en vaccination. När det var avklarat så åkte vi och bakade bröd, så gott att äta nygräddat bröd!!!!

Så har eftermiddagen åkt iväg och nu sitter jag här och degar. Ne nu ska jag ta och fixa lite inför imorgon när jag ska med till mammas jobba för att fixa lite saker:)

Pusshej!

Alla hjärtans dag!

Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag:) De ha nog jag. Vaknade ganska sent masa mig upp och gick och la mig i soffan där jag bara låg och sega till 12 då jag och mamma gick en sväng på isen och så in igen och fixa lite grejer innan vi gick ut igen för att åka långfärdsskriskor. Gick bättre på hemvägen när vi hade medvind;P Skönt att få röra på sig iaf. Toppur har fått prova massor med nya saker jag köpt, eksemtäcket tycke han var lite tidigt att ta på:P Skönt att ha ett helt nytt nu! Vojlocken hade han inget emot att prova.

Kom hem igår och hade med bilen! Äntligen säger jag och jag kom hela vägen hem utan problem. Måste bara säga att jag gillar vägarna mer i Sverige där dom inte är isiga! 
Var himla skönt att komma till dukat bord igår och slippa diska efteråt:) När jag ätit så la jag mig i soffan och kännde hur mycke man saknat de, ligga i vår mjuka soffa och kolla på lets dance:P  

Nu är det melodifestivalen som rullar på tvn hemma hos oss, undrar vem som går vidare???

Ne om man kanske skulle börja dra sig tillbaks, det är ju en dag imorgon med och då ska man upp tidigt:)

Pusshej!

12 februari

Japp, nu har nästan hela denhär veckan också gått. Helgen gick alldeles för snabbt!! De va kul på arken;P Men kan ju säga att jag kunde ha mått bättre på lördagen:P Men så e de.


Söndagen gick iaf hur snbbt som helst och jag hade fullt upp hela dagen ända tills det var dags att börja ta sig ner till båten. När vi kom fram gick jag och la mig nästan direkt för att ta igen de timmarna jag missade i helgen. Och de var riktigt skönt, sov ända till halv 11. Sen var de dags att fixa lite med bilen innan skolan började. Har estet hela eftermiddagen och vi visade upp en del av våran dans för de andra tvåorna och ettorna. När vi slutat åkte jag och Sofie till Willis och handlade bara nyttiga saker:)

Tvättade mas
Igår var det ju lill lördag och det var massa folk som var ut dock inte jag. Det kom iaf massor med folk till hemmet som inte bor där och nojsa så jäkla mycke!!! Nästa gång ska jag också gå ut och skrika i korridoren:P Ja, sen så var de nån jävel som har ätit av min skinka jag hade i kylskåpet.

Har djurhusvecka nu också, å de e ju kul.... Om man skulle ta och sluta prata hela tiden och jobba istället skulle de ju gå mycke snabbare!

Resten av veckan har bara sprungit iväg och nu vill jag bara hem,hem och ha Sportlov!!!!

Kanske bär det av ut till Boländerna för lite shopping idag me Sofie:D

Har svenska nu och har int gjort nåt vettigt denhär lektionen suttit här vid datorn och segat. Men nu orkar jag inte de heller så nu blir den lunch, sen är de prov:S

Pusshej!


Slut på skolan

Så var de slut på med skolan för denhär veckan. Veckan har gått snabbt och hänt en del. Ska bli skönt att komma hem nu, åtminstonne hem till holmen;P Hinner int skriva mer anu

RSS 2.0