Soool

Äntligen har det blivit varmare ute:) Men idag har jag jobbat hela dagen så blev en ridtur på stoet ikväll som gick kalas bra!!!

Jobbade sista dagen i zoobutiken för denhär gången idag. Eftersom på måndag är de ett helt nytt jobb som ska påbörjas:) Ska bli spännande och roligt!
Men innan de kommer den bästa hit och så är de ju midsommar:D Ska bli skönt med 4 dagar ledigt nu speciellt när jag får sällskap:)

Imorgon ska et fixas med höet, får se om de jag sa att jag behövde räcker till bamsen.

Nu ska de städas så man vågar ta hem någon!

Länge sen

det hände något här.
Men iaf så har de hänt massor i mitt liv nu:) Spännande!!!
Har varit en sväng till Sverige på besök en av dom bättre resorna på länge:)

Jobbar en hel del dock ledig idag och imorgon:) I helgen kommer några mina "gamla" klasskompisar och hälsar på, ska bli superkul att ses!!!!

Kanske får min lilla polle sällskap inom kort, av en stor tjej.

Nu hoppas jag det blir varmt imorgon så jag kan vara ute och få lite färg så jag fått lite, då jag snart ska börja jobba inne en hel del.

Hejdå!

Studenten

Så har jag tagit studenten:D
 Började dagen riktigt tidigt nämligen klockan 5 för att göra mig i ordning. Var på skolan kl 8 för champange frukost. Efter de blev de betygsutdelning och plötligt var klockan lite efter 11 och vi sprang en sista gång genom vita huset:) Hittade min bild och fick blommor mm.
Sen var det dags för flaket, och fy fan så ROLIGT vi hade de där dom där timmarna:D Så jäkla kul de var kommer aldrig glömma de!!!
Efter de var vi fulla och trötta och då var det dags att åka hem för en liten student mottagning.
Efter de bar det av till Gudmund och sen på stan. Kvällen slutade i Flogsta:) 


RSS 2.0