Lördag

I morse var jag o jobbade:) Solen tittade fram under fömiddagen men så klart så försvann den när jag kom hem.

Sen var jag ut och red och jag älskar min häst<3 fast han gjorde lite dumt idag. De var en skön vecka i skolan inte speciellt ansträngande. Men elen hade jag gärna kunna hoppat över.

C, J o N vill jag träffa snart!!! Sakner er <3 

Nu ska jag gå å fixa mig innan vi sa iväg.

Puss hej!


Tröttis

Jag är trött nu. Har just kommit hem och ska snart äta kräftor:)

Kul att va hemma igen!

hej då!

Torsdag

De kul att bo elevhem, förutom när man har städvecka som jag har nu...

Fick sluta kvart i två idag eftersom jag inte har en enda rest:) Så åkte jag in till stan och köpte lite kläder:)
Nu sitter jag här o väntar på att dom andra ska sluta.

Hej då!


 


ojdå

Nu har de inte blivit bloggande på ett tag... De var lite som jag misstänkte:P Men jag har inte hunnit eller orkat.

Så nu julia kommer ett inlägg iaf:P

Och jag som skulle gå å lägga mig 9 alla kvällar denhär veckan, de kan jag ju säga att så har de inte varit, int ens nära 9 har de varit.... så de e ju nån som varit lite trött denhär veckan.

Men denhär veckan började ju inte så bra. När jag satt på båten i söndags så märkte jag att jag glömmt mina nycklar på Åland, som tur va hade jag tillsynens nummer och ringde till dom, där sa dom för tillfället kan ditt samtal inte kopplas fram. Jag försökte flera gånger och fick samma svar. Men efter många försök så fick jag iaf tag på dom och dom låste upp. Tur att jag bor i de rum jag bor så att Emma kunde låsa den yttersat dörren. Ändå var de ju nån som va in i mitt rum o välte min säng.
I måndags gjorde jag inte så mycke, var o handlade.
I tisdags åt jag, Sofie, Jennie, Honken, Emma och Tommy tacos å de va JÄTTE gott.
Och igår så fick jag äntligen min nyckel, den har varit efterlängtad kan jag lova. Nu sitter jag i skolan o har just ätit spagetti o köttfärsås.
På förmiddagen har vi haft sällskapsdjur, inte precis ansträngande lektioner. Först köns bestämmde vi djur i djuhuset sen var micka o jag å plockade maskrosor till djuren.

Och imorgon e de fredag:D

Lördag

Idag klev jag upp kl 6 och åkte iväg på jobb, lite trögt att komma ur sängen. Men de gick bra som andra dagar jag jobbat. Och även idag var de roligt att jobba:D Stod en stund och tittade på två små kalvar som sprang runt och busade, dom e sååå söta när dom busar:)

Jag slutade vid 11 och åkte hem då. Jag hade inte under hela morgonen kännt mig trött, men när jag kom hem och satte mig ner kännde jag hur trött jag var. Jag åt lunch och sen gick jag o la mig.  jag sov i 3,5 timme. Mamma kom och väckte mig och undrade om jag tänkte sova hela dagen. och de kan jag lova att jag skulle kunnat gjort. Men jag behövde nog några timmar sömn med tanke på de snaste dagarna.

När jag vaknat så for jag ut och red Gladur och sen hade jag med mna två hundar Toppur :P och Milton. Toppur tyckte de va jättekul att få springa av sig på åkern destu tråkigare tyckte han de var att måsta gå bakom Gladur.

Ikväll har jag varit ute och fixat hage till hästara.

Nu ska jag kolla lite på tv

Hejdå!


ojoj

hoppsan nu har jag glömmt att blogga.
Men jag ha int hunnit att blogga. Å nu e jag hur trött som helst å de vet jag nog vems fel de e. Men nästa veca ska jag gå å sova kl 9 alla kvallar:P De vet jag nog vad blir;P

nu ska jag gå å sova jobb imorgon kl 06.45:) sen blir de sova resten av helgen så jag är pigg på måndag:P

Natti, natti!

Första dagen

Så var första skoldagen över:) Var ingen jobbig dag precis:P Sen fick vi ju sluta tidigare också:) Å nu  jag helt slut skulle kunna gå å sova nu.

Har fortfarand inte packat upp alla mina saker....

Och inget busskort fick jag så nu e jag lite sur.

Hej då!

Sista dagen på sommarlovet

Ja, idag är då sista dagen på sommarlovet och idag steg jag upp kl 8 för att hinna göra allt jag ville innan jag sku åka till gudmund första gången för i år då.

Nu sitter jag på färjan och de e jättevarmt här, de brukar ju alltid vara jättekallt. och de e över 600 pers. fast de e tisdag eftermiddag de trodde jag iaf inte, men de e mest äldre.
Tur att jag har min lilla dator så att båtresan går lite snabbare:)

Hej då!

Mjukstart

Hej!
Nu ska jag börja ta mig in i dethär bloggande igen och får se hur de kommer att gå:P 

Igår flyttade jag mina saker till Uppsala och de känndes precis just som jag var där sommren har gått jätte snabbt. Jag träffade de nya åläningarna som ska börja där nu och de är trevligt med flera ålänningar:) Jag hade massor med packning och massor han jag inte packa upp igår så jag vet vad jag har och se framemot....
Vi har iaf fått nya soffor och bord till hemmet, mycket bekvämmare soffor än förra året:)

Det känns som att jag inte gjort nått annat denhär sommaren än att jobba på arken.
Men denhär senaste veckan när jag började jobba på ett annat ställe var de jättekul:D

Idag ska jag bara vila och ta vara på den näst sista dagen på somarlovet:)

Hej då!


RSS 2.0