På väg

mot uppsala igen då. Den här helgen blev väldigt kort, men de var skönt att få komma hem en sväng iaf och fixa med djuren!! Han med en hel del, i fredags var de kalas. Och senare på kvällen hamnade jag i lagårn för att hjälpa bror då det krånglade lite. Så de blev sent i säng.
Inte blev det nån sovmorgon heller i går, upp o hoppa bara o skjutsa bror och sen kom en pudel till oss för att träffa Milton, och Milton var sååå snäll med homom, nästan så han lekte lite med honom:)

Sen var de hästarnas tur, de var bara på med kläderna och ut i kylan igen. Red på åkern med Toppur. De gick bra, red int så länge ville int att han sku bli svettigt nu när de är så kallat.

Sen blev de en sväng till stan innan jag placerade mig i soffan resten av kvällen.

Och nu sitter jag här igen på färjan ska försöka få lite läxor gjorda så jag bli av med lite iaf.


ONSDAG:D

Snö snö och snö de e roligt när vi ska på kalas ikväll:P Innan vi åker dit blir det en sväng via max med Micka o Snadra:)


26.1.10

Blev en kort dag i skolan. Efter lunch åkte jag och Elin ner på stan och shoppade lite. Blev lite allt möjligt både nödvändigt och lite icke så nödvändigt:P Men nöjd är jag iaf med dagens inköp!
Har varit duktig och satt i tvätt i tvättmaskinen:) Snart ska jag gå och laga mat åt mig då dom andra inte äter hemma ikväll.

Imorgon har dom lovat snöstorm, så får se om man kommer till skolan:P De sku ju va synd om vi missa religionen....

Imorgon är de onsdag:D


25.1.10

Blev en rätt skön start på denhär veckan:) Och de passde utmärkt! Han dessutom med en lite tidigare buss hem. Gick till donken en sväng med Elin och åt en cheesburger innan vi gick hem:)
Nu har jag gjort klart religionen, börjat på historian och fattar inte riktigt matte grejen... Men snart kommer väl Linda hem så hon kan hjälpa mig:)


24.1.10

Söndag idag så nu var min djurhushelg över för denhär gången.
Vaknade och tog de lungt innan de bar av till djurhuset, när vi kom hem igen blev de lite plugg och lite mat. Städa han jag med en liten stund och nu var de kväll. Vart tog denhär dagen vägen??
Imorgon är det måndag och ny vecka igen.

Saknar mina pollar men hoppas denhär veckan går snabbt så är jag snart hemma:)

Kom just ur duschen och ska snart krypa ner i nybäddat:)

Lööördag

Japp och de betyder djurhuset för mig, de gick bra och allt var som de sku där.
Har även hunnit med en lång promenad och en sväng till Hööks:)

Nu har Lisen somnat och jag sitter här och tjockar mig med chips:P Men de e ju lördag.


22 januari

Grattis till lillebror som fyller år idag:)

Blev en mycket kort dag i skolan idag, hade bara matte. Men de är inte så bara föresten för så jobbig som de är!! Efter de blev de Gränby en sväng där jag hittade födelsedagspresenter:)
Hem en snabb vända innan de bar av till gränby igen för att handla bla mat. De blev hemlagad pizza idag, super god blev de!!
Är ännu prop mätt!

Torsdag

Var ut igår en sväng:) Dagen har gått bra ända till vi hade historia då de blev allt kämpigare att hålla ögonen öppna....

Nu bilr de historia plugg, skulle vara fint om det sku vara sommar o varmt o man kan plugga ute:)




God morgon

Fick sovmorgon idag och nu har jag varit på en morgonpromenad:) När jag kom hem blev de gröt till frukost. Så nu är jag laddad inför dagen:P
Det är religion som står på schemat i eftermiddag och det är ju inte direkt mitt favoritämne...

Idag är de ju lillördag:D


19.01.10

Tisdagar en sköna nu:) Samhällskunskap på morgonen fram till lunch och sen är de projektarbete vilket betyder att jag inte har något att göra i skolan. Så tog kvart i 12 bussen för att gå en krot sväng på stan. Hittade endel grejer jag ville ha men köpte inte någonting, helt otroligt:P
Har skickat in svenskan så imorgon blir de sovmorgon till halv ett:) Passar bra så man kan vila upp sig.

Jaha, va ska man hitta på nu då? Kanske sku vara en bra ide att göra sig av med lite rester....

Mera snö

mera snö kommer de ner. Vet inte vad jag tycker om de. Tänk sen när allt börjar smälta....

Hade historia i morse och när jag kom dit var läreren sjuk, så de blev inte så jätte aktiv lektion:P 
Efter skolan blev de en sväng på stan med Sofie och jag som inte skulle handla nåt kom därifrån med den tröja... Efter de blev de ikea och där blev de också middag:) 
Nu blir de lite plugg.

lördag

Den här veckan gick riktigt snabbt!! Men det har varit en kul vecka, farmförallt att träffa alla igen efter lovet:)

Igår åkte jag hem till holmen igen, kvällen började med att vi var bjudna på middag och slutade med vännerna på arken.
Idag blev det en efterlängtad sovmorgon och när alla ätit så red vi iväg till Vestanträsk och red på banan, gick bra. På vägen hem går vi förbi en hage och när vi närmade oss såg vi en häst utanför, tänkte då att de var en av dom som sku vara i hagen, men de var vår lilla shettis som hade tagit sig en egen liten motionsrunda:P Han var helt svettig så han hade nog sprunigt och sökt efter oss. Vi fick  iaf med oss alla tre hästar hem.

Trött!

Riktigt trött har jag varit hela dagen, men kul var de igår:D Så får ta smällen att va lite trött:)
Micka o jag fixade oss hos mig sen blev de lite förfest på Gudmund innan de blev krogen. Och tur som vi hade missade vi ju såklart bussen in till stan precis så vi fick oss en liten promenad.
På kalas var vi sen hela kvällen till runt ett nån gång när vi började ta oss hemåt, vilket tog ungefär en timme:P sista bussen "missade" vi så då blev de gå.

Dagen har varit lite seg och matte är ju inte det bästa att ha sista timmen på en torsdag när man varit ut:P


Stan

Idag var jag och hämtade min APU ersättning:) Vilket inte var bra när jag gick på stan efter de. Så endel spenderades på kläder,smink mm.

Så nu är de stopp på shoppandet denhär veckan iaf;P
De blir att sitta framör tv:n ikväll igen när programen man vill se kommer så sent:P Så ska ta och plugga nu.


11.01.10

Första dagen på den sista terminen på Jälla är avklarad.
Fick sluta tidigare idag så gick en sväng på stan, för sist var ju förra året:P

Väntar nu på att kocken ska komma hem:)


Sista

lediga dagen på det här lovet... Tre veckor har gått alldeles för snabbt!!! Men nu är de bara att vänta på nästa lov då som väl är sportlovet:P
Har just varit ute och fixat ett foderbord till hästarna:) Bra blev de, så kanske cerium inte kommer åt höet så jätte bra!

Nu blir de lunch sen iväg ut och rida:D

Jobb:)

Jobben bara trillar in nu;P Nä, inte riktigt så. Men jobb hela sportlovet är fixat! Sommarjobbs erbjudande har jag fått:)

Idag har jag äntligen gjort klart mellankrigs uppgiften i histotia vilket var riktigt skönt att bli av med!!
Riktigt fint väder var de ju idag så efter pluggandet gick jag ut och lasttränade både Toppur o Gladur, Gladur kommer in hur lätt som helst nu med en morot framför:P Medans Toppur kommer in men då måste man ta fram foderhinken och väl inne är de ännu lite jobbig att vara, men han har blivit duktigare.
Sen red jag på åkern och de gick såååå bra:D

Långritt

Idag var det långritt som stod på schemat:D De var ca. -6 grader och inte den behagligaste temperaturen att rida i men de gick faktiskt riktigt bra med lite promenad emellanåt. Red hemifrån vid 11 och var tillbaks vid 17 så de blev en lång dag men vi hade ju paus vid Stall Sofiero där vi också fick lite mat i oss både två och fyrbenta innan vi fortsatte med Blakkur och Seimur som sällskap:) Kul var de att rida ängsvägarna även fast det gick lite saktare än vanligt;P

Milton var på en egen promenad igårkväll, efter kvällspromenaden var han borta i ca 2 timmar. Så när han äntligen kom hem igen var den en liten snöboll som kom in genom dörren:P De bara skramlade om han han hade massor med små snöbollar i pälsen. Han frös ju förstås så vi bäddade ner han i ett täcke, där han sen låg och myste:)

Imorgon är det jobb som gäller:)


RSS 2.0