Äntligen :D

Så var dagen här då båda mina hästar går in i transporten utan problem! Så snart ska vi ta nästa steg och börja sätta fast bakom toppur så vi sen kan börja åka iväg med honom med:)
Denhär helgen kom alldeles passligt för i fredags hade vi MASSOR på jobbet hur många akuta som helst. Vi som sagat att det är så lungt o skönt, de fick vi äta upp! Så igår när jag kom hem o åt kastade jag i mig maten tempot från dagen hade inte lagt sig. Men nu har jag vilat pysslat med hepporna och till sist men inte minst börjat ladda för nästa helg! :)

Redan slut!?

Helgerna går alldeles för fort! Nu i helgen har jag ändå fått en hel del gjort i fredags var jag himlans trött efter veckans jobb. Orkade ändå med att flytta släpet och packa endel saker så igår flyttade jag alla saker och hepporna :) På kvällen blev det bastubad med lillebror o hans kompisar, allt ska man nog få se och lära sig:P 
I dag blev de ridning på lilla T och efter de tvätt av hans man. 
In och äta hastigt innan jag åkte o hämtade släpte till gården och lasttränade. Toppur gick snällt in efter 3dje gången:) och stod lungt o snällt där tills jag bad honom att gå ut:D Gick in flera gånger och han gick först när jag bad om det!!! Så snart är jag ute och åker med båda hepporna:)
Imorgon börjar en ny spännande jobbvecka, har en mindre vet. men de finns nog att göra ändå! Imorgon skall Tindra och jag ut och köra lite, var himla länge sen sist då vi inte haft tillgång till kärran.
hejsvejs

RSS 2.0