:)

Lillebror är i min andra "hemstad", så nu kan jag sitta i lugn och ro och dunka musik i hans rum:)

Idag kom Matilda o Fanny hit och jag tränade horsmanchip (stavning?) med Toppis och de gick bra, så nu är de bara att fortsätta träna:)


Bus i Snön


Jag tog alla tre hästarna med till en åker där vi busade lite:D Lika kul varje gång!

Jullovs början

Ojoj, vad tiden går! God jul på alla lite sent:) Lovet har börjat bra med en hel del jobb:) Och därimellan har hästarna fått tiden:) 

Tomten besökte oss på julafton och han hade med sig en hel del saker till både stora och små. För min del blev de parfym, kläder, godis, smycken och massa annat, nöjd blev jag iaf:D
Kul är de att fira jul med de minsta släktingarna då dom är så spända på när tomten ska komma och när han väl kommer blev de ännu roligare L var inte alls rädd för honom medans H var lite mer blyg.
En hel del julklappar var de som skulle delas ut så de tog ju en stund innan alla fått sina.

Juldagen blev lugn eftersom det inte blev utgång för min del, men igår blev de de:)
"Julias taxi" kom och hämtade mig när jag hade jobbat färdigt och sen bar det iväg till Jessica och efter de blev de arken, till två då taxin åkte hemåt och var i säng innan tre.

Så i morse var de bara upp och hoppa och ta sig till lagårn för att jobba lite:) Han bara hem innan A kom hit och vi trixa lite med dom "stora" hästarna och efter de red vi iväg för att rida lite ordentligt på åkern och de gick riktigt bra för mig o min lilla polle, inte alls stressig som han brukar bli när vi kommer ut på åkrarna.
Det ligger ju snö på nu så de gör de lite tyngre att gå, så de blev lite extra träning.
Wiee, sen tolkade vi efter Gladur och han tycker det är lite kul och Toppur springer lös på åkern medans, men han la sig i ryggen på mig, lite guligt när man plötsligt har en mule i nacken:)

Hejs! 

En dag kvar

sen är de jullov för min del :) Blev en hel del julklappar inköpta idag så alla är i princip köpta nu:)

Så imorgon är det sista dagen i skolan dethär året, ska bli så himla skönt med jullov!!!!!

Men nu väntar sängen, imorgon blir en lång dag.

SNNÖÖÖÖÖÖ

Äntligen har det kommit snö:D Och det är inte bara lite puder på marken utan verkligen snö, 10 cm minst:)
Idag ska jag lämna L på förskolan och hon vaknade för ett tag sen så nu kollar vi på barnprogram.

De snöar ännu:D

Näst sista dagen i skolan idag för min del, sen är det JULLOV för min del:D
Igår blev det stan för att handla julklappar och endel hittade jag men blir att handla mera idag.
Nu ska vi gå och äta lite frukost.

Julkänsla:)

Idag red jag till F & M och red på banan. Toppur blev lite trött som vanligt:P


Bilden är från i höstas:)

Ikväll var jg och jobbade och nu har även fåren kommit in och de är lite kul när dom står där och bäar:) Längtar tills de kommer lamm:) Resten gick iaf bra, och när jag var klar och skulle gå och byta om snöade de sådär sakta, då fick jag riktig julkänsla!
Ikväll blir de soffan och robinson.

Va ska jag säga

Såg just ett klipp på you tube, så nu vet jag vad mitt mål med projektarbetet är;P (jag vet inte hur man laddar upp film)

http://www.youtube.com/watch?v=InMIR-ySZ5Y&feature=related

Julbord

Lill lördag igen:) Skolan har alltid julbord för treorna och efter de åker vi in med jällabussen till krogen. Men krogen blev det inte för mig idag, ont i halsen o snuvig. Så jag åkte hem istället för att plugga på Naturkunskapsprov som vi har imorgon, har hört att det inte var det enklaste:S Så det blir att plugga efter bonde söker fru.
Kanske mina rumskompisar ska få komma med hem på fredag, vi får se:)


:D

I onsdags blev de VIP. Jätte mycket folk eftersom dom hade premiär, men väl inne hade vi jätte kul!!! M o jag han med en hel del bla. trilla på dansgolvetXD Kvällen/natten gick o till slut började vår färd mot elevis som gick väldigt långsamt, eftersom S gick i strumpor hem. ISkallt var de också så benen o fötterna var iskalla redan halvägs.
Men väl framme var de riktigt skönt att få krypa ner i en säng! Och snälla Hasse gav oss ledigt från lektionerna på torsdagmorgon vilken verkligen behövdes!
Dagen gick och lite trött var jag väl;P


Helgen som gick:)

Alltså ush vad fort åren går, känndes som att jag nyss fyllde 18 och så plötsligt är jag ännu ett år äldre. Nu börjar de kännas som att de går riktigt snabbt! Är de bra eller dåligt?

Iaf så började vi ju helgen med att åka till Globen o kolla på horse show, riktigt kul var de och hästarna speciellt T fick en del nya grejer:)
Så var de hem till Uppsala och fira lilla L och sen blev det sängen eftersom det blev tidig uppstigning för hemfärd på lilla jul:) 
På kvällen kom ju förstås lillajul tomten med paket och alla "små" barn fick några paket:)

Söndagen var ju min dag och jag fick fina presenter:) Dagens spenderades med hästarna och fixa ute. På kvällen blev det min vanliga söndags syssälsätning båtåkande. Väl framme i Uppsala satte vi oss framför tv med godis chips o läsk, fint avslut på födelsedagen:P

Imorgon blir det Forsmark, och på torsdag är de sovmorgon:D

Nu ska jag leka lite med lilla L:)  

RSS 2.0