27.12.2010

Har jobbat klart för i år. Nu bär det av på semester mot varmare bredd grader:D Ska bli skönt med lite värme efter en kall höst.
På julafton var vi i stan hos kusin. Och det var en riktigt snäll tomte i år igen fick riktigt bra och fina saker:) På juldagen prövades lite julklappar och på kvällen blev det som vanligt middag i stan innan jag åkte till Skarpansvägen och efter de blev det indigo:) Hade en riktigt kul kväll!
Skönaste sittplatsen hittade jag och Catrin iaf :)
Sitter nu på båten mot Sverige och har verkligen inte saknat Eckerö.
När jag kommer fram blir det raka vägen in till Uppis för att träffa min Johan:)

2 dagar

kvar att jobba sen tar jag jullov:) Äntligen!!! Fast det har varit riktigt kul att jobba och vill verkligen inte tillbaks till skolan. Inte mycket kvar i skolan drygt 2 perioder. De är ju inget :S Snart ska det stora provet göras!
Haha, jag fattar inte att folk kan döpa sina djur till så konstiga namn:P Skrattar lite för mig själv när man får höra namnen på vissa djur :P
Idag har det varit en lagom mycket att göra och jag har även hunnit med att göra lite sånt som man inte hinner med anors. 
Önskat god jul o gott nytt år till den del av familjen jag inte ser förens nästa år. För dem börjar resan idag. Och nu vill jag verkligen åka iväg här är det kallt och massor med snö. De har ju snöat idag med...
Har iaf fått ett paket av "tomten" redan som är stort!!! Tror jag kan gissa vad det är och vill ha den nu isf!

Snö, snö och snö

Nu snöar det massor och har gjort det hela dagen. Trots de så har jag och bror varit ute och ridit någon timme:) Himla kallt var de för mig som inte hade skidglasögonen på :P även Milton var med och sprang, när de har kommit så mycket snö så sjunker han ner en bit så han hoppar fram. Upp ur snön och så ner igen ser himla kul ut :) Även hästarna har det lite kämpigare att gå i snön nu, bra träning men går inte så himla långa bitar i djupsnön så dom bli allt för trötta. Speciellt stora T tycker det är ganska jobbigt. Hon han även med att busa lite med J:)
Den här veckan har gått super duper mega snabbt! Jag längtar verkligen till skolan är slut och jag får börja jobba! Har fått göra allt möjligt! var i receptionen i måndags när det var stressigt, assistera vid operationer, förberedia inför operationer, ge sprutor städa och massor till som hör till på en klinik.
Det är skönt med helg nu så jag hinner pyssla med djuren mera. Tråkigt att det är mörkt när man kommer ifrån jobbet.
Inatt var jag lite taxi chaufför för innebandykillarna som kom ifrån Turku.
Hihi igår när jag mockade igenom halmen åt hästarna hittade jag 5€:) Så idag när jag fixade åt dom så kollade jag extra mycket ifall det finns mera pengar i halmen, hoppas på de! 


Det är så kallt ute nu! Längtar verkligen efter värmen nu! Tur att det inte är sååå länge innan det bär av mot varmare bred grader:)

09.12.2010

Bara en dag kvar innan jag tar jullov ifrån skolan:)
Den här veckan har gått snabbt!! I måndags var vi lediga, en ny period körde igång vilket betyder nya kurser. Kommer nog bli en spännande period hoppas jag på! Idag hade vi sovmorgon vilket jag verkligen behövde eftersom jag håller på att bli sjuk....
Dock inte lika trevligt att komma ut i lägenheten från rummet och in i bacon os... Tur att de bara är en morgon kvar!!!!!! Får nu bara hoppas på att ingen hemma får för sig att börja äta bacon till frukost :P
Min plånbok har varit på vift. Vi var o handlade i tisdags och vi kom hem och sen tänkte jag inte på var jag hade de, förens idag när jag började fundera på vad jag ska ha med mig hem. Panik! Och jag hoppades på att den låg i Hennas bil. Ringde snabbt till henne o hon skulle kolla. Kan ju säga att de var långa minuter innan hon kom hem igen och med sig hade hon plånboken:)
Nu vill jag bara ha slut på fredagen så man kan lämna den här hålan och inte komma tillbaks förens nästa år:) Skönt!

Lääänge sen sist

Det har hänt en hel del sen sist!
Jag har hunnit bli ett år äldre:)
Har åkt ett par gånger t/r till kimito med E via skärgården. Och jag tycker vägen till Kimito blir bara längre och längre för varje gång!
För ett par veckor sen när vi skulle åka hem startade inte bilen så vi missade dags färjan lite surt men vi åkte till Åbo och shoppade istället:)
Nu är det kommit mycket med snö har vi toklat en hel del med Tindra vilket går super bra och hon tycker de är kul! Och Toppur den sötnosen går precis bakom den som sitter i pulkan och snusar den i nacken:) Lita lat är han ju också och går där bakom i spåret :P Men där imellan skenar han på som en tok o busar för sig själv:)
Labb tentan är över och jag är godkänd! Nu väntar nästa tenta imorgon och då är det diagnostisk skanning, blandar ihop lite begrepp men hoppas de går bra imorgon!
I helgen blev det en bror pojkvän helg:) Började med att fara till Thuns för lite kläd shopping. När vi kom in till Uppsala släppte killarna av mig i gränby o jag gick på hästloppis :) Hittade några fina fynd! bla. en fin grimma o grimskaft till Tindra för 5kr, de kallar jag riktigt fynd. Tvättade upp den hemma och idag fick hon prova den och den satt perfekt:)
Från gränby sen åkte vi ut till boländerna där vi gick i olika butiker. När vi var klara med shoppandet bar det av till Fyrishov och bad. Där var det disco simning i äventyrsbadet:) och i träningsbassängen hade dom en hinderbana som var kul!
killarna hoppade ifrån 10an medans jag nöjde mig med 7an.
Efter simningen blev det mat på Max :) När vi var klara blev det en sväng via kusin och även en sväng via Catrin och säga hej o se hennes lägenhet:)
När vi äntligen kom i säng tog det inte länge innan vi somnade!
I går blev det lite ridning och plugg. Idag har jag varit ute och ridit och bror kom med på Tindra :) Milton var med o sprang men det tog inte länge innan hela han hade massor med snöbollar på hela sig som satt fast, värre blev det nu när det var milt. Hemma fick han gå i duschen för att få bort allt.
Jag packade snabbt ihop mina grejor så åkte jag in till stan för att hinna med båten. det var JÄTTE halt i stna speciellt!
Nu sitter jag på båten, idag stor båt med tax free :) Har pluggat lite och sen suttit och pratat med Johanna:)
Bara 40 min kvar nu :D
Och har tur idag, får skjuts ifrån Åbo!

RSS 2.0