Fredag=hem:D

Jag är så arg!!!! Men alltid löser de väl sig på något sätt!
Veckan har väl gått framåt, men det har nog kännts trögt imellan åt. Men nu är jag äntligen påväg HEM:) I onsdags tillbringade jag och Jennie ett antal timmar på skolan efter att vi slutat. Sen bar de av till Donken via hydro macken:P
Och igår öppnade äntligen HÖÖKS i Uppsala och jag var ju förstås då, en hel del saker köpte jag. När jag skulle därifrån var de lite problem men de löste sig som tur var!!!! Kom hem ganska sent igår och blev även sen i säng somnade en stund inne hos Sofie och Jennie:P
Och idag var de trögt att gå till skolan, men pinade mig eftersom vi snart har slutprov i kursen. ''

Men nu e de bara två veckor var till sportlovet:D längta!!!

Jag vill så åka och åka slalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så himla skoj de e :D

Ne nu bär de av ner till tax freen;P

Pusshej!


Bara tisdag

Nu sitter jag här på mitt lilla rum. Sofie och Jennie ha övergett mig:( Tur att jag har mina E:n :D
Har gjort lite svenska men även tränat på läxförhöret som vi har i djursjukvård imorgon.

Såg även ett vårtecken idag:P En man som gick i shorts, säger bara att det såg himlans kallt ut!!!! Inte vill jag påstå att det är vår ännu. Även hästarna har börjat fälla vinterpälsen så kanske det är vår, lite tidigt nog. Men mera snö behöver det ju inte komma!

Imorgon är de bara tråkiga ämnen.... men ska väl klara ännu en onsdag!
Nä, nu väntar sängen.

Sov gott!


Måndag igen

Ja, så sitter man här på båten igen, hur tråkigt som helst och de är en time kvar!!!! Suck. Men man kan inget annat göra änn att sitta här om man ska komma till skolan. Var och satte fast fästet på tandställningen i morrse. Och hoppas nu att tanden kommer ut snart!!!!!!!!
Ne nu ska jag ta och göra lite läxor när jag ändå inte har något att göra.

Pusshej!

Har aldrig någon bra rubrik så varför hitta på någon nu?

Bara för att jag är himlans trött och lillebrors kompisar har int åkt hem ännu. Och de dunsar och har sig uppifrån, undrar va dom gör;P Ne jag vet vad dom gör:P
Iaf så var jag och Milton till Siv och Wille och kollade på Lets dance, heja leila!  

Mmmmm, riskakor med ostsmak är så gott, har knådat i mig ett helt paket ikväll, dock har jag inte ätit godis idag, de e bra Ronja!!!! 

Ne, de e ju en dag i morgon också, God natt!

Fredag

Ojoj bloggar två dagar på rad de va länge sen nu:P

Men igår när jag borstade tänderna så lossade ett fäste påtandställningen..... så måste fixa de.
Idag var det himla skönt att ligga kvar i sängen och kunna fortsätta sova när övriga i familjen for iväg. Så jag och Milton sov ända till10 sen gick vi upp och så ut för att hälsa på mina pollar jag inte träffat på två veckor men dom mådde prima, glad över att se mig också, kan man ju iaf hoppas:P Så var de in en sväng igen för att äta och fixa lite andra små grejer. Så var klockan plötsligt 12 och jag gick ut igen.
Tog ut Toppur och red på åkern ett riktigt ridpass blev det idag:) Gjorde de uppvärmnings övningar som jag kom ihåg från Jens clinic, vissa var han duktigare på än andra. Blir att träna mera imorgon:)
När allt var klart ute och Toppur var i hagen igen med Gladur så gick jag in och sjönk ner i soffan. Tog tidningen med och så låg jag där ett bra tag innan jag klev upp därifrån. Har nog saknat de lite att kunna ligga i soffan och läsa tidningen:P

Så var de middag och så jobb. Himlans kul att jobba igen! Och de har kommit världen sötaste kalv mörkmörk brun men vit fläckar så himla söt den va!!!

När jag kommer hem igen så är huset fullt av lillebrors kompisar, så efter duschen gick jag snabbt in på mitt rum men här han jag inte sitta länge innan bror kom och sa att jag skulle åka och hämta några av han kompisar. Snäll som jag e gjorde jag de. och nu sitter jag åter här igen. Dom äter tårta nu och snart skall nog jag gå å se om de finns nåt över till mig;P

Vet int riktigt var jag skall kunna kolla på lets dance men de får vi väl se.

Och nu har jag tråkigt, men svenska inlämningsuppgifterna kan jag ju allti göra men dom e ju så himla tråkiga så de finns inte!!!!!!!!!!

Milton har kurat ihop sig i ett hörn i min säng ser mysigt ut, kanske ska jag krypa ner brevid honom och sova istället för att kolla på tv ikväll. Ne nu ska jag smga ut och hämta lite tårta eller nåt annat gott om de finns kvar:)

Pusshej!

Äntligen på väg hem hem igen:D

Ja, jag har ju inte varit så duktig nu på sistone på att blogga. Men de blir lite nu och då när jag int tar mig tid i veckorna. Så e de. Iaf så har jag kört traktor i skolan och de är JÄTTE KUL, jag och Fia är bäst;P Längtar masor tills nästa gång och de dröjer hela två veckor:( Alldeles för länge... Eller va Fia:P Sen har det varit som vanligt i skolan och i svenskan har vi fått massor me uppgifter och dom är alla jobbiga men får ta tag i dom i helgen.  I onsdags var vi me klassen till Fjällnora och åkte långfärds skridskor, kul va de men synd att isen var så dålig, var helt slut efter att ha åkt 5km. Sen så var det att åka tillbaks till skolan svettig som jag var:P 

Men jag hatar alla svenska arbeten vi har fått, himlans jobbigt, måste bara få säga det igen:P 

Idag har varit en skön dag i skolan inga ansträngande jobb förutom svenska..... Och nu är jag äntlgen påväg mot holmen igen efter att inte vatit där på ett tag. Ska bli riktigt skönt att få ta en långhelg nu:) En efterlängtad helg kan jag lova!

Nu ska jag försöka göra lite svenska innan vi kommer ihamn.

Pusshej!

Back

Så var man tillbaks i skolan och de e himlans kul att träffa alla:D Stallvecka har man ju också så några sov mornar har man inte direkt....

Nu sitter alla andra och gör traktor teori och jag har inget att göra...  Ne nu ska jag gå härifrån å hitta på nåt annat, hej svejs!


Listan som you got to do:

Hur svarar du i telefon? Beror precis på vem det är som ringer:P
Är du ofta inne på msn? Ja
Har du Facebook? Nej
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar
Laddar du ner musik och film från internet? nepp
Hur ofta tränar du? Jag har ju gympa i skolan;P
Bär du glasögon eller linser? Läsglas ögon
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej de e bara dyrt:P 
Har du piercing? Öronen
Vad ska man göra för att imponera på dig? det märks 
Har du tatuering? Nej
Solar du ofta? På sommarn
Är du morgonpigg? Oftast
Är du bra på att laga mat? Bäst:D
Gillar du att dansa? JA
Hur vig är du? De vet jag väl int
Vilken är din favoritglass? De e många
Finns det någonting som irriterar dig när du ser dig själv i spegeln? De finns väl något hela tiden...
Båt eller bil? Båda:D
Är du snabb? Nej
Rakar du dig? janå
Hurdant är ditt humör? Glad

ÄNTLIGEN<3

Nu är Toppur äntligen bara MIN<3 ÄNTLIGEN:D

Idag har vi haft kalas och har fått en massa fina presenter:) Har även hunnit med att rida Toppur på åkern och senare tolkade jag med Gladur, han har blivit så himla duktig!!! Pontus åkte mini skidor efter Gladur och de gick ju både bra och dåligtXD  Nu är några släktingar kvar och ska äta middag här:)

Nu ork jag int skriva mer.

Pusshej!


Stanna kvar snön!

Just de de glömde jag skriva igår. När jag hade satt mig i bilen igår och skulle åka hem så har de ju hunnit bli lite imma och så kollar jag i backspegeln och vad ser jag då? Jo först ser jag Ronja men sen kollade jag i en annan vinke och då står de KUK..... Int har ni något med de att göra Catrin och Julia, ifrån måndagen?:P

Nu håller all snö på att försvinna:( De betyder inge mer tolka efter Gladur, han som var så duktig!!!) Det är glas halt på vägarna, inget kul alls. 
Här hemma hos oss blåser de massor, snart lättar väl taket också om vi int håler tag i de. Men de lär väl gå över så småning om. Tur att de e pluss grader annors sku de väl ha varit iskallt ute och här inne.
Ne nu ska jag gå å städa så det är fint tills kvällen:D Och så härja lite men brorsan som är sjuk.

Pusshej!

Mer lov!

Har just kommit ur duschen efter att jag har varit och jobbat.

Idag har jag bara varit hemma och tagit de lungt, riktigt skönt var de. Lillebror har varit hemma idag för han e sjuk. Vi kollade på Mamma mia igen, den e så sjukt bra!!!!!!!!

Idag när jag åkte hem från jobb så märkte jag hur skönt de är att köra bil ensam! Man får sitta inne i värmen mendans snön yr utanför, lyssna på  vad för musik som helst och sjunga utan att någon säger "lägg av", sitta och fundera.

Och snart är lovet slut:( Vill ha längre! men ska bli kul att få träffa alla igen:)

Pusshej!


Hemma igen

Jag fick en resa till Italien, Cervinia(alperna) i Julklapp:D Så vi åkte på lördagen till Sverige och till Arlanda, vi kom dit hur tidigt som helst så där var de en lång väntan innan vi fick gå på ombord på planet. Sen kom vi ner och så åkte vi upp till Cervinia. På söndag morgon vaknade vi till ett strålande fint väder, klarblå himmle och vinstilla, kan de bli bättre????
Så åkte vi hela dagen i jätte fina och framför allt långa backar. Jag sku kunna skriva hur mycke som helst om resan men de får bli en annan gång för nu ska jag äta och sen ut i solen och tolka efter Gladur:D

pusshej!

RSS 2.0