Bibblan

Nu har jag hanmat på bibblan i Mariehamn och sitter här i väntan på att bussen ska gå ut på landet:P Igår sov jag hos kristina, himla skönta att få gå och lägga sig efter en lång dag. Men jag är rädd att när jag kommer tillbaks till Uppis så kommer all snö att vara bort:(
De lät som de regnade när man gick utanaför dörrarna, men då var de snön som höll på att smälta och forsade ner ifrån takena.

På båten hem var de lika segt som alltid, fast nu hade jag ju sällskap av kusin och hans familj:)

Imorrse va jag till ålands trafikskolor och tränade på körkortet gick riktigt bra, över förväntan:) Så nu gäller de å plugga lite till över helgen:)

Och imorgon är de MIN stora dag:D Äntligen!!!!

pusshej!


På kobben:)

Så var jag hemma på holmen igen då:) Kort vecka nu, men de va riktigt skönt. Mötte upp kusin på gränby och gick där en stund, hitta lite kläder:P innan vi åkte ner till båten blev de middag på burger king:)

Nu sova, godnatt!


Massor me snö:)

                                             

Japp, åkte till skolan idag me Tobbe. De va lite spännande eftersom de snöade massor, men de gick bra:) När vi kom till skolan åt vi köttbullar å potatis. När jag sen parata me Sanne så sa hon att vi bara var 6 st ifrån klassen som var där så att det knappast sku bli nån gympa, det ha snöat så mycke att många bussar och tåg blev inställda. Vi gick iaf ner till gympasalen och vi spelade rundbadminton:) Sen fick alla i skolan åka hem vid eftermiddagsfikat:D När jag kom till gudmund så nojsa Emmelie på att vi sku gå ner på stan för att kolla på skor men jag sa nej, men sen gick jag iaf för att vi sku gå till ica sen å köpa godis för 29kr/kg:P

Nu ska jag ta och plugga lite till innan jag ska gå å sova!

Pusshej!

En vecka kvar:D

Nu är de bara en vecka kvar:D KUL:D

I torsdags kom pappa till Uppis och vi for och shoppade:) På kvällen bar de av ut på resurang, gott va de! Sen på frdagen hade jag HOST och vi red. Jag red Jack, de gick bra och jag vill rida honom igen:) Sen hämtade pappa oss från skolan och så åkte vi till Thuns och shoppade ännu mera julklappar till mig:D
Sen ner ti båten. På kvällen va vi på teater, den va bra:P

I lördags gick jag upp kvart över 6 och åkte på jobb. Måste kör me visiret öppet och de var ju inte det skönaste när det kom en buss omkörndes, helt vitt blev de framför mig o  de hade snöat under natten så att så snabbt gick de ju inte att köra moppe. Men Jag kom fram iaf och kossorna o kalvarna fick mat och så gjorde jag allt de andra som också ska göras. När jag var klar hoppade jag på min lilla moppe som var vit av frost och körde hem.

När jag fixat lte hemma red vi hästarna till mamma, Milton var med och sprang hela vägen. Kan ju säga de att han var helt slut resten av dagen.
På eftermiddagen var jag ut och övningskörde:)
När vi kom tillbaks hem så var de middag och så lite tv.

Igår var när jag vaknat gick jag upp och satte upp ett stängslet så att hästarna inte kan gå på hela delen av åkern, dom blev nog lite sura när jag satte upp de.
Jag var ut och red Toppur i blåsten och de gick riktigt bra:)

På kvällen var de tillbaks till uppis som gällde och jag åkte me Tobbe, han körde hela vägen och de gick bra, men de va inte så bra plogat på endel ställen.
När vi kom till gudmund kommer Niklas som vanligt in i mitt rum och dyker ner i en godispåse jag har framme och tar en godis, men denna gång var de hundgodis i påsen som han åt men ganska snabbt kom den ut igenXD Skrattar först som skrattar sist:P

Nu sitter jag här med en kopp te och när man kollar ut genom fönstret så kommer de ner massa snö, ÄNTLIGEN:D
Börjar halv ett idag, himla skönt me lång sovmorgon.Åker me Tobbe till skolan, sen är de frukost/lunch i skolan och gympa på de så att maten säkert ska blandas i magen:P Efter de projekt och företagenade sen är de stan me Emmelie<3:)

Nu plugga lite så jag slipper de ikväll, akvaristik och grddjur.

Puss o kram


Äntligen!

Äntligen var stallveckan över! Det har varit kul men i fredags kväll blev de segt när vi int hade nåt att göra. Men sen gick helgen jättesnabbt. Kan ju säga de att mocka har jag inget behov att göra på ett tag, klarar mig ändå:P
Men Mimmi lärde mig ett smart sätt att mocka på så tack för de:) I går var jag in till stan och hälsa på Linda och Lisen och Lisen pratar på om allt möjligt och blir jätte arg när man inte förstår:P Sen var de ut till skolan igen för att eftermiddagsfodra och ta in alla hästarna.

Idag när jag gick ut för att morgonfodra var de iskallt, de nöp i näsan. Tur att de varit lite varmare förra veckan. Och jag har druckit massor mjölk direkt ifrån tanken, de är så himla gott!!!! Idag fick vi rida och jag red Belano.  När vi fixat klart efter oss så gick vi och packade ihop det sista på rummena och sen gick vi upp till skolan och åt, de va korv stroganof bläää. Sen var de bara att packa på sig alla väskor och kassar jag hade och de va många och tungt men de gick. När jag kom till Gudmund så packade jag upp och la i tvätten sen gick jag och la mig. När jag vaknade gick jag ner på stan och fixade lite saker och så var jag via ica och köpte middag, de blir spagetti o köttfärsås:)

Nu sitter jag här och väntar på att Emmelie ska komma hem:)

Hej då!

Stallvecka

Nu har jag varit två dagar på stallveckan och är helt slut. Lite kul är de men jobbigt att komma upp ur sängen på morgonen. Måste komma i säng tidigare på kvällarna så ikväll blir de jätte tidigt, nej just ja bonde söker fru kommer ju och de får man ju inte missa:P

Och nu har jag inget godis kvar heller, hur ska jag klara mig om jag inte åker in till Gränby ikväll... :P

Igår kollade jag på när en anna tjej som jag har stallvecka med tränade för John Hickey (stavning?) och så var jag och kvällsfodrade, så nu har jag bara en kvällsfodring kvar:) 

Projekt och företagande nu men vi har inget att göra så de blir inget seriöst gjort idag heller:P Efter fikat blir de stallet igen. Fick reda på att vi inte ska få rida imorgon för att vi måst bygga bana inför kvällens tävlingar. Men får rida på fredag istället:D

Pappa och Kristina har varit hit och hälsat på, alltid kul när någon hemifrån kommer på besök:)

Nu är jag hungrig! Maten var äcklig idag de va fiskpanetter och potatis idag, blääää. Så de blir å ta en macka innan det bär av mot stallet.

Nu orkar jag inte skriva mera, hej då!

Helgen

Då var ännu en helg över och även denna helg har gått alldeles för snabbt! Så nu sitter jag här på en gungande Eckerö färja och ensam är jag idag. Emma åkte till Florida idag, synd om henne:P och dom andra har varit kvar på juf festen. Så här sitter jag och väntar på att det ska gå 1.5 timme så att båten ska vara framme. Sen är de bara en lång busfärd kvar innan jag är i Uppsala.

Ifredags åkte jag hem men Emma, Linda och Lisen. Var riktigt kul att träffa dom var bra länge sen sist. Pappsen kom och hämtade oss och så körde han mig till Catrin där Julia, John o Nina var, kul kväll:) När jag kom hem så gick jag och kramade om hepporna innan jag gick in för att sova.

Vaknade av att regnat smattrade mot fönstret på lördagsmorgonen. Steg iaf upp och åt en smörgås för att sen hoppa på moppen och åka ner till mormor för att hämta Milton:) Han blev himla glad att träffa mig och jag han:) Vi tog en litn promenad upp till pappa för att sen fara ut och rida. Toppur var himla pigg och likså Gladur, klättrade lite med dom. De va lite jobbigt tyckte nog dom. När vi kommit hem pysslade jag om dom och gav dom lite sen lunch. När jag kom in fixade jag inför kvällen när Catrin, Nina, Julia och Linus sku komma. Kul kväll blev de med myckket skratt och sång;P Spelade också ölspelet, vi drack dock inte öl.
Sen gick vi och la oss trötta va vi då. Jag hade jättevarmt mot morgonen men de kanske inte var så konstigt när Puzzel, en av kattorna kom och la sig på min mage och börja spinna:P

Vi klev iaf upp och åt frukost för att sen spela några omgångar av buzz och efter de sjöng vi singstar:P

Så var de ju farsdag idag och pappa fick bland annat godis av oss och nu ikväll var vi och åt på resturang innan jag sku till båten. Jätte gott var de:)

Japp nu var är de bara en timme och 45 minuter kvar innan båten är iland, jippie:P

Om man skulle ta och plugga lite körkortsteori nu då, när man ändå inte har nåt annat för sig.

Hej då!

:D

Äntligen FREDAG:D Men denhär veckan har gått snabbt och nu väntar jag på att åka hem:) Ikväll blir att åka till Catrin och träffa bruttorna:) Får träffa mina älsklingar T &M idagt också<3

Nu går jag ner till bussen

Hej då!

Ajaj

Igår hade jag ont i ryggen men blev masserad så de blev bra men i morrse när jag vaknade kom jag knappt upp ur sängen hade så jäkla ont i ryggen igen så nu måste jag nog nån massera mig mera!!!
Spelade innebandy efter skolan, kul va de! Sen åkte vi hem och varken emma eller emmelie var där, men jag klarade mig ändå, hade ju sofie o jennie<3

Idag påbörjade vi vårat pingvinprojekt, vi jobbar med häst tvåorna och jag hamnade i en bra grupp:) Nu har vi projekt och företagende, vi håller på att fixa en hemsida. Sen är det svenska och kommer antagligen få ut proven, men de gick inge bra. Blir nog ett omprov.... Men man kan ju alltid hoppas på ett G.

Hej då!

Back to school

Så var höstlovet över för i år och de gick alldeles för snabbt. jag han iaf jobba endel och så var jag till Åbo på kontroll en dag och så har jag övningskört så nu är jag nästan klar :D

Så nu är man tillbaks i vardagen igen då, 7 veckor kvar till jullovet tror jag:P
Igår var en värdelös skoldag, skulle lika bra ha kunnat varit hemma. Sen bar de av till ikea där vi åt middag och köpte godis:P
På kvällen spela vi innebandy, kul. Sen gick vi o la oss.

Nu djursjukvård, hoppas vi får ut proven:)

Hej då!

RSS 2.0