Regn och rusk

Vaknade i morrse innan klockan ens hade ringt av att de regnade och smattrade på fönsteret. Skönt sen att se på klockan och märka att det är en timme kvar att sova. När jag åkte på jobb regnade det massor vindrutetorkarna på snabbaste för att se nåt.
Skönt att ha ett jobb där man kan vara inne då det regnar! För några dagar sen kom det en kalv, och hur mysigt är inte de att titta på den när den diar och höra ljudet och den är ju bara såå söt! Inga flera kalvar hade det kommit i morrse heller när jag kom.
Tråk nu när det regnar, va ska man hitta på? Hoppas de slutar så jag kan gå ut och träna Toppur. De börjar gå riktigt bra att träna honom för lastning:) Snart är vi nog redo att gå in i en riktig transport.

Söndag igen

Även denna helg har bara rusat iväg!!! Men kul har det varit:) Har blivit en hel del stan. Och veckorna går så snabbt nu men de är väl eftersom jag jobbar :) fredagen kunde väl ha varit bättre, aldrig mera tomat säger jag bara!!! 
 
Jag tycker solen kunde titta fram idag med, tråk med mulet!, Fast nu är det skönare att åka ut och rida:D

Nu ska vi äta kräftor:D
 hejhej

Fredag:)

Idag har jag fått en hel del ärenden uträttade, slipper man tänka på sånt. var bla och tog spruta, fixade väska, var till min praktik där jag skall vara i höst. Ska bli spännande och kul, dom verkade trevliga:)

Milton var även med och hade lite "stads träning":P Han är inte så ofta med till stan och då han är så väntar han oftast i bilen, men nu tog han och jag en timmes promenad medans vi väntade på mamma. Han är helt i sin egen värld och snusar och skvättar så ofta han bara hinner:P Men de gick bra:)
Ja, sen var de ju detdär med bajs, hemma plockar vi ju aldrig upp bajs, så när vi gick där så bajsa han ju förstås och jag tänkte jaja. så tänkte inte mera på de utan stod där och tittade på:P Så gick vi iväg och då slog de ju mej här i stan ska de plockas upp, så gick tillbaks och plockade upp efter min lilla pojke.

Nu har äntligen solen kommit men nu blåser de ju... Aldrig är man nöjd:P

Länge sen

Nu var det himla läng sen det hände något här. Men när det är fint väder ute så sitter jag inte inne framför denhär burken.

Kommit hem från Norge har vi gjort, superfint har det varit. Varför åka söderut på semester när det är så himla fint uppe i Nogre???

Detta var vårt hem under denna semester:)
Vårat hem under semestern:) Så har man testat på att bo på vägen då:P


Även jag satt bakom ratten ett par hundra kilometer:) Kul var de!


Midsommar firades här i Kilpisjärvi:) Första natten som det var just också när denhär bilden togs var klockan ca 10-11 på kvällen.


Inte första gången en midsommar med snö:P


I Tromsö såg vi Hurtigrutten, där åt vi även färska räkor. Har aldrig ätit så goda åt så att jag nästan sprack.


Vi såg inte bara en och två renar både längs och på vägarna, när vi såg dom första var det titta titta renar fram med kameran. Dom sista dagarna var de jäkla renar gå av vägen:P Men bebisarna var himla söta en sån skulle jag inte haft något emot att ta med hem.


Jag och bror i Power park här i släng gungorna som hissas upp högt upp i luften. De ligger öster om Vasa. MYCKET bättre än både Grönan och Borgbacken, mera fart och mer spännande saker här. Vill åka dit igen:) Rekomenderar de verkligen!!!

Det är vår resa i en mycket kort version.

RSS 2.0