Suckinen

Planet är försenat... Inget att göra åt bara att sitta här och se glad ut ändå.
Hittade en kul grej och de stämmer bra in på mina pollar men de är dom bästa hästarna i världen ändå!
”En valack säger man till vad den ska göra, en hingst ber man och till ett sto skickar man in en skriftlig ansökan i tre exemplar



Upp i det blå

Började min helg med en cider vid ån med H:)

Nu är jag på flygplatsen och skall snart börja gå mot planet:)

Ladda inför imorgon

Idag gäller det att krypa ner i sängen tidigt så man är utvilad tills morgondagens veterinär föreläsning! Får hoppas det hjälper så jag orkar lyssna aktivt hela dagen:) Från 08.30-ca 14 ska vi nöta rumpa. Men efter de bär det av me H in mot Turku.
Idag vaknade jag passligt så jag skulle hinna gå på genitiken. (har läst det på gymnasiet så är redan godkänd i kuren) Låg en stund kvar i sängen och funderade om jag skulle gå eller inte. Efter ett par minuter kunde jag inte sova längre så jag hoppade upp och gick på timme. Lite repetition skadar ju aldrig:) Men kan lova att det var lite segt att sitta där. Så nästa gång försöker jag somna om!
Packade min väska som ska med imorgon på färden och den blev för tung! Så nu får jag plocka bort de jag verkligen inte behöver, är himla svårt kan jag lova!
Har varit super mega bra väder här idag så jag har legat ute i solen hela eftermiddagen:)
Längtar som bara den till sommaren nu!

Jaha

Tillbaks i skolan efter påsk lovet. Har varit två slöa dagar! Har varit bra väder så vi har legat på filtar här utanför och försöka hitta motivation till plugg+ att vi fått lite färg:) Blev lite plugg idag men finns mycket kvar ännu... Igår släpade vi ett bord från hundrastgården ända till våra lägenheter så nu står det här utanför så vi kan sitta där och äta middag och sola lite:) Får se hur länge vi får ha de innan någon släpar tillbaks de:P
Så middag har det blivit ute i solskenet två dagar i rad nu :) Hoppas det är bra väder imorgon också när jag och C är lediga :) Fast ganska värdelöst igentigen, här sitter man och kan inte åka hem när vi har lite viktigt i skolan på fredag. Duktig som jag är stannar jag kvar....
Har redan tröstat mig med att äta lite ostbågar:)

25.04.2011

Lämnar ett soligt och varmt Åland bakom mig och är nu på väg tillbaks till skolan. Har hunnit med en hel del nu när jag tänker efter. På fredag blev det körning med Tindra, klippa Milton och senare på kvällen middag och sen till stan för att träffa kompisar:)
Lördagen fixades och donades det på hemma. Blev ridtur med grannen. På kvällen var vi och plockade upp Nina och for till Catrins båthus för att åka båt till havsvidden. Blev en perfekt kväll för att ta den första båtturen för min del platt lungt på norrhavet och klarblå himmel. Som Catrin sa när vi åkte: De är som vi är i en turistkatalog. Och de var riktigt vackert! När vi kom fram till havsvidden var det bara att byta om och hoppa ner i jacuzzin:) Blev en jätte bra kväll med mina tjejor! Var verkligen länge sen vi hade setts på tuman hand, för det fanns en hel del att prata om:P
Igår fixade vi hagar och fixade lite annat på gården. På kvällen blev det långritt:) Och jag har en riktigt envis dam när hon lägger den sidan till:P
Idag har jag tvättat på Tindra och hoppas det skall synas om nån vecka när vi ska iväg på kurs:) Men lär ju få tvätta om då! Efter de blev det en körtur med världens snällaste häst!! Det smäller och har sig bakom henne när vi kör på gropigare ställen, Milton står under henne o skäller när vi ska spänna för, bryr hon sig? Nej inte ett dugg:) Världens duktigaste Tindra :)
Sitter nu på båten, igen... Satt bredvid ett par som just hade varit och köpt mat. Frun frågar vad kostade din mat? 11€ sa mannen. Oj, vad dyrt, 70 mark. Tänk att vissa fortfarande rnknar om till mark!!
Jippie, bara 1 h 40min kvar nu:)

Påsklov

Skönt med en långhelg hemma:) 
Har haft klinik den här veckan, vi skall vara 5 st i gruppen men har bara varit två så vi har fått gjort en hel del:) Jag har lagt kanyl på hundar och på en katt!!!:) Så kul när jag inte lagt kanyl på över 8 veckor och lyckades nu! Veckan har gått ganska snabbt ändå, har varit till ridhuset och kollat på hoppträningar. Skrivit finska tenta, degat hos grannarna.

Det är jobbigt att måsta laga mat själv, framförallt att komma på vad man skall göra! Så den här veckan har det blivit tacopaj, havregrynsgröt och lite musli. Hoppas på att de blir lite rester över påsken så jag kan få lite variation på min mat:) Just de igår åt jag svampar:P Lite nya recept skulle inte skada, får skylla på att min HK pärm är kvar i Uppis.
Nu när Tindra piggnat på sig så ska hon få komma ut och jobba lite lätt:) Toppur nöjer sig med att gå bakom bredvid när vi kör Tindra iaf en liten stund innan han tycker att vi ska hitta på nåt annat:P
Är det vackert väder tar vi kanske en lång påskritt:)
Nu ska jag försöka hitta på nåt kul i 2h och 40min innan vi är framme på Åland....

Hem hem

Prakriken tog slut allt för snabbt! Skulle vilja ha mera praktik!!! Det har varit två toppen månader i Uppsala! Har fått göra en hel del på kliniken jag aldrig gjort förut, så det var upp till bevis men det gick bra:)
Tråkigt att fara därifrån och veta att jag skulle tillbaks till skolan dit jag inte alls vill. Nu har en vecka gått så bara 7 veckor kvar:D Och nästa vecka blir kort eftersom det är påsklov och även veckan där på och sen kommer vår sve resa, så hoppas det går snabbt till sommarlovet.
Det är sååå tråkigt i Kimito, inget att göra på kvällarna/eftermiddagarna. Jo, ut o gå men man kan inte vara ute o gå hela eftermiddagen 5 dagar i veckan. Och lite plugg finns ju också om man skulle få uppgifterna då det är överenskommet... Det är tur att jag har så bra grannar som jag alltid kan gå till!!!
Min sjukling hemma har börjat bättra på sig så hon är nog i skick till kursen! Hovis har varit och fixat båda två så dom har fina fossingar nu när jag kommer hem:)
Toppur tycker det är lite tråkigt att fara ut o rida utan Tindras sällskap. Men han har skött sig riktigt bra när vi varit ut, M har varit med som lite sällskap.
M fyllde år igår så det blir att göra tårta åt honom i helgen:) Han blir nog besviken nör jag inte har present med hem :P
Är på väg hem hem nu:) Resan har gått trögt! Innan jag gick till hamnen var jag på stan med Henna och tog en glass och shoppade lite eller Henna shoppade och jag kollade på.
Nu ska jag snart börja packa ihop så jag kan springa av båten först så jag kommer snabbt hem i sängen.
Natti natti!

15.04.2011

Överlevde dagens låååååååånga föresläsning:)

Inte igår

Här var de länge sen jag skrev! Har inte hunnit eller orkat. Men nu har jag så fruktansvärt tråkigt då jag är på väg tillbaks till skolan. Vill inte de speciellt nu när jag har en sjukling hemma. Längtar hem redan 5 dagar kvar.
Praktiken har varit kul, har lärt mig massor och nu vill jag absolut inte sätta mig ner och börja plugga igen... Men ska jag lära mig mer så har jag inga val. Bara 8 veckor kvar innan det är sommarlov:)

RSS 2.0