Typiskt

Blev en kryssning med Viking ofrivilligt inatt/idag. Så kan det gå om man bor på en holme. Blev lite små problem på en gång men de löste sig efter ett tag.

Så istället för att vara hemma med djuren idag få jag sitta och åka Isabella, jippie....
Snart öppnar lunchen så får väl sitta där o äta mig fet resten av resan:) Hoppas på glass o kola sås!!!


27.10.2010

Vad är en dator utan internet? Ingenting! Har suttit i terminalen i ca. 2 timmar utan internet och har konstaterat ännu en gång att datorn är inget att ha om det inte finns internet. Så är det!

Blev en kort vecka, så kan de gå ibland. Skönt att komma hem och få en långhelg! Dessutom kommer Johan till Åland så kommer blir en toppen helg! Hoppas på fint höstväder så man kan vara ute!

Dom här tre dagarna har gått riktigt snabbt! Har inte haft speciellt mycket i skolan eftersom min grupp inte har klinik så har vi eget arbete på eftermiddagarna vilket betyder att det alla dagar inte blir så mycket plugg på eftermiddagarna….

Igår blev det en sväng till Salo med Sara, jag köpte inget i klädväg J de blev lite mat ist. Det var kul att komma iväg från skolan en kväll och ha något att göra.

Idag efter lunch åkte jag in till Åbo för att shoppa lite. Hittade de jag skulle ha, och lite tillJ När jag hittat allt blev det en promenad ner hit till hamnen. Skönt när de var så bra väder tänkte jag när jag gått en bit, så skulle jag aldrig tänkt för efter 5 min började det regna.

Japp, så nu sitter jag här och väntar på att båten skall börja åka. Tänk om den skulle kunna gå vid fem tiden så skulle man vara hemma mycket tidigare!!!  Det finns nog inte så mycket att göra åt de utan bara vara glad att den går överhuvudtaget, och alla dagar!


Borta bra men hemma bäst!


Glad

Hihi, nu är jag glad. Fick ett trevligt mejl idag:D

Så har jag just pratat med min älskling, så nu kan de inte bli så mycket bättre:)

God natt!

25.10.10

Ännu en helg har passerat. Lika snabbt som alla andra.
I fredags blev det läkarundersökning och efter de gick mamma o jag på stan. Efter de åkte vi o kollade på bilar. Kul o provköra andra bilar:) Det kom en hem på prov men märkte att den inte var något för mamma. Så sökandet fortsätter.

I lördags red jag båda mina heppor och de gick bra till slut:) Stora T blir duktigare för varje gång:) På kvällen blev det mys med mamma och vi kollade på film.
Igår blev de ridning med kusin, de började regna så blev inte jätte lång ritt. På kvällen var det kalas och efter de till pappa o sova för att sitga upp mitt i natten då jag började åka mot skolan igen. Vi fick en hytt så de var skönt trots att vi bara han sova ca. 3 timmar där. Efter de tog jag mig till busstationen och kom lite sent till skolan som vanligt. Läraren hade just kommit när jag kom så missade inte så mycket.

Nu på eftermiddagen har vi fått jobba självständigt men jag pluggade i sängen under täcket med ögonen fast i 3 timmar :P

Hem hem

Är på väg hem till mitt riktiga hem på holmen:) Synd att läkaren blev inbokad imorgon då vi har en föreläsning på finska....
M har skadat knäet så har fått åka bil till färjan:) får hoppas de blir bra snart!

Städningen på kliniken var ju lite jobbig eftersom vi var två sycken där så en hel del blev det att städa var!!! När vi var klara med damm torkning och hade börjat dammsuga o torka golv kom en tredje tjej och sa oj jag somnade. Så sen fick hon dammsuga o torka det som var kvar. Suck säger jag bara! Det är inte kul att städa men hjälps alla åt så går de snabbare!

Nu är det bara en halv timme kvar innan vi är framme:) Hoppas vägarna är fina att köra på hela vägen hem! Vill hem snabbt o sova!!!

Har lånat en klicker och köpt frolic så nu ska Milton tränas:) Får se om kanske T:na hamnar på det också, testa ska dom iaf få göra.
Milton lär nog gilla det eftersom han får frolic:)

Hoppas på bra väder hela helgen!!!

Nu börjar vi äntligen närma oss åland:)


20.10.10

Onsdag redan?? I början av veckan går de segt men nu har tiden rusat iväg! Är bara 3 dagars klinik nu eftersom våran vet. har föreläsningar på torsdag eftermiddagar. Så imorgon ska vi städa på kliniken hela dagen.
Idag har jag iaf varit i receptionen, och börjar nu lära mig data programet. Men mindre kul då det kommer in kunder som endast kan finska:P
Har haft massa papper att fylla i idag, även sederat en hund o väckte den när den var klar. Börjar kännas som man kan de bra nu:)

Tråkigt att vakna på morgonen nu när de är mörkt:/ Har det inte varit trögt att komma upp tidigare så är de de nu!

Jaja, det är iaf en himla cirkus med vårat boende nu. Tur att jag har E som kommer här o bor nu o då! Hoppas de löser sig snart!!!

Imorgon är de etologi på morgonen o vi ska träna lite med klicker på hundar:) Och sen har vi ju städning att se framemot hela eftermiddagen.


Mina sötnosar i höst solen :)


Ny vecka

och vi har klinik:) Satte en kanyl på en katt idag, dessutom i bakbenet:)

Helgen var riktigt bra. Åkte hem i torsdags och båten gick in i Lågnäs:) På fredagen var jag o bror ut o red. På kvällen kom min älskling.
Lördagen bestod av sovmorgon, ut och rida T:na barbacka, gick riktigt bra för min älskling:) Efter det bar det av in till stan för kräftskiva, super gott var det med ålänska kräftor!!!
När vi kom hem kollade vi på film och efter de somnade jag som en stock.

Söndagen rusade iväg, Johan åkte hem, longerade båda hästarna, fixade och donade inne och sen var de dags att gå och lägga sig. Uppstigning blev det mitt i natten för färd mot lågnäs, var halt fläckvis. Hade bara sommar däcken med det gick bra ändå.

Nu har jag just ätit så nu är jag så trött så jag sku kunna gå och lägga mig.

En liten stund till ska jag nog hålla mig vaken iaf.


Yes

idag kom frågorna vi skulle fått igår, bara ett dygn sent. Men men och riktigt snäll är hon först på onsdag vill hon ha dom inskickade...

Hade etologi idag på morgonen, kul men en hel del repetition ifrån jälla igen:)
På eftermiddagen blev det en himlans cirkus om vårat boende, vi som hade de helt ok i vårna lägenhet, men jaja sånt är internatslivet....
Och vår lärare var inte på plats på eftermiddagen. vissa grejer har man börjat ledsan på....

Alltså jag förvåns aldrig över hur folk ser ut. Idag när jag stod o väntade på att få gå ombord kom de 3 killar, 2 hade rasta flätor. Han ena hade en svart kappa(såg himla läskig ut!) och så hade dom en massa piercingar här och var.
Alltså vad tänker folk med när man piercingar lite överallt i ansiktet? Dom kankse inte vill ha stora hål i öronen om 10 år. Och huuu tänk vad som finns i det där rasta håret!! Äckliga saker som kommer, ja vem vet var dom kommer ifrån???
Sen dom här sienarna som orkar åka båt.... Varför är deras kjolar så tjocka? Kanske finns det nåt spännande där under?
Nej, nu ska jag sluta fundera innan det gåt över styr :P

Klockan är snart ett mitt inatten och jag är långt ifrån hemma. Längtar verkligen hem nu till min alldeles egna säng och få mysa med Millis!!

Och imorgon kommer min fin fina pojkvän:)

Kort

En mycket kort skoldag blev det idag. Gick till dataklassen där vi skulle träffas och så frågade läraren om vi ville sitta o lyssna på henne när hon läser lagtext eller om vi ville ha frågorna direkt. Så klart ville vi ha frågorna.
Så jag tänkte att jag går ner till mitt rum och jobbar med dom. När jag sätter igång datorn och kollar mejlen har det inte kommit några frågor och det har de inte ännu heller, 3 timmar sen jag gick ifrån klassen....

Så nu har jag varit på en långpromenad i det fina höst vädret:)



God morgon!

Jag gillar sovmorgon:) Men de skulle säkert gå att sova längre om det fanns dörrar som var ljudisolerade, alla stiger ju inte upp samtidigt. Men jaja, skönt iaf att inte behöva ha klockan att ringa!

Började med labb kursen igår och den kommer nog bli kul:)
Det har blåsit här som bara den, så ibland trodde jag att taket skulle flyga iväg.

Idag är de lag o etik som står på schemat i eftermiddagen.


huuu

Här hade jag sett framemot en varm och lång dusch! Men när jag sätter på vattnet kommer det bara kallt, länge och då inser jag att det inte kommer bli varmare... Så det var bara att skynda på idag och de var nog den snabbaste på länge!

Annors började en ny period idag och tvåorna har kommit tillbaks.
Bor nu ensam ett par veckor igen:)


God morgon

Ojoj, klockan är 6.51 och här sitter jag. Orsaken till de är att dom kom och väckte mig i hytten. Kanckade på dörren och sa att städningen börjar och en stund efter de började dom prata i högtalarna som hördes jätte bra.
Jaja, kul att vara uppe i tid nån dag i veckan:P

Jag har iaf haft en toppen helg i Uppsala:)

Nu måste jag snart börja packa ihop och gå av.

Äntligen

är vi på sista etappen hemåt:) På alfågeln så hemma om ett par timmar.
Hann via Mylly för att äta, köpte inget annat :)



7.10.2010

En kort skoldag idag:) Gick till klassen till 9 för att skriva prov, fyra frågor och sedan en utverdering av perioden vilket gick på en kvart och jag tror nog jag klarar mig:)
Så nu är denna skolvecka slut för min del.

Så nu vill jag hem, hem, hem. Varför går de inte någon färja ifrån åbo på dagarna? 


En nöjd tjej:)

Helgen har varit toppen:)
På fredagen var jag och pappa ut och red en sväng innan jag åkte till båten och vidare till uppsala.

Där kom min fina Johan och hämtade mig och Julia. Vi handlade och åkte till Pontus för att laga maten. Det blev en lugn kväll.
I lördags blev det sovmorgon, lite pluggande och ner på stan. På kvällen åt vi igen hos Pontus, de blev en kul kväll iaf.
I söndags cyklade jag och Johan ut till boländerna för att shoppa lite:)
På kvällen gick vi ut och åt med Pontus och Catrin, riktigt trevligt:)

Igår åkte jag hem på dagen, han ut och rida en sväng innan det blev alldeles för mörkt. Båda mina hästar var helt på tå, kan bero på att det blåste massor, men de gick bra.

Så min helg kunde inte blivit så mycket bättre då jag fick vara med världens bästa pojkvän hela helgen:)

Idag var det tidig uppstigning så jag skulle hinna med allt. Upptäckte också att isabella inte gick idag så de blev silja idag. Vidare till Mangelbo för att hämta häst släp och sen till motor fordonsbyrån för uppkörning med släp, vilken gick bra och nu har jag BE- körkort:) Vilket Toppur inte kommer att gilla:P

Det är ett tag kvar innan jag är framme i Åbo ännu. Tur att internet finns på färjorna!

Nu ska jag återgå till pluggandet en stund iaf.

RSS 2.0