Båt

Ja, nu sitter jag här igen då på båten hem över helgen. Sista gången för denhär terminen sen blir de sommarlov:D
Hade den kort engelska lektion idag vi lekten en tråkig lek. Sen så åt vi lunch, efter e så var de ju hur långe som helst tills att bussen skull gå så jag åkte till S och L. Dom satt och åt lunch när jag kom men när dom ätit färdigt så spelade vi super mario en liten stund innan jag måsta gå till bussen.

De brukar gå flera bussar till båten på fredagar och en går direkt och den andra går nån omväg. Så jag tänkte att jag går på den första för den brukar ju gå raka vägen ner. Jag sätter mig ned bredvid T och bussen börjar åka och svänger höger på gamla e4 och de betyder att den åker omvägen. Jag hatar att åka den vägen den är så krokig, den andra vägen är rakt hela vägen typ.
Men iaf så så höll jag på att somna när busssen stannar och två tanter sitger ombord den ena tar tag i min stol och de ruskar som bara den och så börjar dom å prata och ha sig så de blev inge sova på bussen.

Vi klev sen av bussen när den kom ner till Grisslehamn och de va lika mycke folk i terminalen som vanligt. Vi satte oss och väntade på att dom skulle börja släppa ombord oss. Kön ombord gick himla segt och några gubbar gick framför oss som luktade äcklig öl.
Äntligen kom vi ombord och jag var himla glad åt jag äntligen skulle få sitta på internet, jag startar datorn och inget internet. Jag blev sur och flyttade omkring på min datorn. Till slut hittade jag lite internet och de e så himla trögt nu.

Nu har jag inget att göra och de är 1.5 timme kvar.

God morgon

Igår var de jätte varmt här i Uppsala! Tänkte att jag skulle fara ut och spring men de va så varmt så jag orkade int, så jag tänkte att jag gör de i helgen. Men sen kollade jag på vädret på tv å de ska ju bli lika varmt i helgen... Som de ser ut nu så kommer de ju å va hur varmt som helst när vi ska springa jällajoggen, men de får väl gå ändå.... 
Jag plockade också ned lite saker på mitt rum igår.

Nu ska jag gå på lektion.
Hejdå!

Torsdag

Nu ha jag skrivit prov. Nu sitter jag i datasalen och jobbiga Allan är här, finns det nån jobbigare???? tror int de

Mot Uppsala

Nu sitter jag här på båten igen för att igen åka mot Uppsala, men det är ju bara en och en halv vacka kvar i skolan sen är de SOMMARLOV:D
Och äntligen har Eckerö skaffat bredband så att man har nåt att göra medans man åker och de e bra men de är ju inte världens bästa signal, men bättre än ingenting! 

Ifredags var jag valpvakt och sen gick jag med T upp till ladugården dit veterinären kommit för att behandla nån sjuk kalv och då passade jag på att ta upp T dit för atr få en vaccination och de gick jätte bra! Sen så var jag och T valpvakt medans de andra var inne hos kalven. På kvällen var jag och träffade tjejorna och de var kul:)

Vi var ute och gick och så kom vi tillbaks till kalvarna och så börjar vi prata om tjurar å så säger 
N:Är de inga bra att få tjurar då?
C: Inga kommer de ju nån mjölk ur snoppen heller:P
Sen åkte jag hem å kolla på slutet av talang. 

Igår så bakade vi massa bröd så vi skall ha till konfimationen om ett tag och sen så flyttade vi baggarna till ett nytt bete och de var ett projekt för sig att fånga dom eftersom ledarbaggen inte är tam men efter en stung gick de bra. Jag o M tog ett varsitt grimmaskaf och satte fast i hans halsnband och så gick vi till den nya hagen.
Efter de var jag ut och red T. När jag kom hem och fixat honom så gick jag in och såg på Esc fast jag såg bara ett tag sen höll jag på att somna så jag gick och la mig.

Idag har jag ridit med A vi red först en bit och sen så vadade vi i vattnet med hästarna superkul:D
Sen har jag städat bort allt gammalt hö vi haft hemma och plockat undan lite annat skräp.
Och nu sitter jag här på båten och har ungefär 45 min kvar av resan sen tar de ett tag ännu innan jag är på hemmet.....
nu ska jag gå ner å kolla om jag ska köpa godis eller int.

Hej då!

Torsdag

Ja, nu sitter jag här igen då och skall skriva ett långt inkägg(om jag orkar) så att F blir nöjd. Vi slutade två idag och de va skönt. Sen så gick jag på stan och köpte en födelsedagspresent till en kompis och sen så köpte jag ett par byxor till mig själv:) Sen så gick jag till hemmet och var jätte trött och så kollade jag i postlådan och där låg ett såndärnt papper som de står att man har något att hämta från posten. Så trött som jag var fick jag gå dit och kolla vad de va. Men när jag kom dit så var de bara ett tråkigt brev.....
Och när jag kom tillbaks så åt jag. Igår var jag och lekte med L och vi spela super mario:P och så hade C kommit hit och hälsade på men hon o T sov hela kvällen.
Jag kollade på bonde söker fru igår också, på bögen och resten:P
Nu orkar jag int skriv mera, har heller inget mera att skriva heller eller jo jag skulle kunna skriva hur mycke som helst om monstret:P men de orkar jag int heller


Prov

Nu har jag skrivirt data prov igen och de gick bättre denhär gången men ändå inte bra... nu ska jag åka från skolan

Hej då!

Måndag igen

Här var det ett tag sen jag skrev sist. Vi var lediga i fredags så jag åkte hem på torsdag. På fredag var jag till stan och fixade lite saker. Sen övningskörde jag igen, de va roligt! Så åt jag lunch och sen övningskörde jag igen. På lördag var jag också till stan. de va ju så dåligt väder i helgen så jag har inte varit ute så himla mycke, men lite iaf. Igår var jag till våra grannar å kollade på en valp så himla sööt var han!! Nu vill jag ha en valp!

Nu sitter jag i skolan och har inget att göra. Har microbiologi sen och då hoppas jag att vi får ut proven.

Hej då!


Rida

Idag på gympan fick vi rida, de var kul även fast vi inte fick galppera:) Jag red på en häst som Heter Ellen hon var snäll och lite framåt:)

Helgen

I fredags hade vi först matte och sen skulle vi haft engelsk men den blev inställd. Jag skulle ju då ha varit kvar till klockan två och skriva omprov men eftersom vi slutade så tidigt så frågade jag om jag kunde skriva de på en gång och de fick jag. Och då han jag åka hem med tidiga färjan:D 

När jag kom hem så kom N & C till mig och vi åkte till Bastö och köpte glass i de fina vädret. Sen åkte vi tillbaks till mig. När de hade åkt gick jag ut till hästarna:) Sen for jag till pappa.

I lördags så red jag och mamma gick med en häst och vi gick i vattnet, de va kul:D T gillar verkligen att bada nu vilket han inte gjorde när han kom till mig, då var de det värsta som fanns.

Igår var de morsdag och jag var och simmade:) På eftermiddagen var vi och åt middag på en resturang, de va riktigt gott! Sen åkte jag med L&L till hemmet.

Hej då!

Torsdag

Idag ha vi haft sällskapsdjur och svenska och så slutade vi två:) De va skönt! Jag gick till hemmet och så sov jag en stund för jag va jättetrött. Nu ha jag pluggat lite mikrobiologi.

Hejs!


Fixat

Nu har jag varit till akademiska och fixt min tandställning. Så nu hoppas jag den håller tills jag ska å spänna den nästa gång!
Sen gick jag en stund på stan och sen till hemmet och nu sitter jag här och borde plugga mikrobiologi som jag har prov i....

Suck

Jag var till tanregleraren i måndags och spände tandställningen och igår när jag borstade tänderna sdå lossade ett fäste från tanden. Så nu ska jag å sätta tillbaks den.

HAde matte nationellt idag och de gick sådär.

Mässa

Idag ha vi varit på mässa till Stockholm. Har fått lite ideer om vad man kan starta för företag i höst. Det fanns iaf massor me godis där:P


God morgon

Nu ha jag stigit upp, läst lite på prov och ätit frukost. Så nu ska jag gå ut till hepporna och fåren och se hur de e me dom. Sen ska jag fara ut och rida.

Hej då!

3 maj

Idag red jag först en kort sväng på T bara i skritt. Efter de så red jag G och M var med o sprang, han började springa mitt på vägen så då fick han komma med upp på hästryggen och de hade han inget emot:)

Två var de kalas i stan ho kusin som fyllde år, skoj att träffa lite släkt.

När jag kom hem så lagade jag middag, pizza. Den blev ganska god:) När vi ätit så for jag och bror ut och åkte båt med hundarna.

Nu ikväll ha jag och T hoppat lite och de gick även bra idag:D Hepporna har även fått ännu en till kompis i hagen, en bagge till, han heter Pavo:P

Nu ska jag gå sova, Natti natti!

nu va de ett tag sen...

Hoppas alla haft trevlig valborg, de ha iaf jag:) först på tisdag åkte jag ju hem. sen på onsdag så bar det av in till stan för att övningsköra och de va jättekul:D hem efter de å rida hepporna från pappa till mamma. Och så grillade vi med massa folk här hemma.

Igår hoppade jag med båda hästar och dom va båda två riktigt duktiga, dom kunde hoppa mycket bättre än vad jag trodde, till och med G blrv pigg och gjorde många fina språn:) så de ska vi göra om någon dag!

Idag ha jag varit och övningskört igen och de va ännu roligare idag för idag fick jag köra långt:) Sen kom jag hem och så somna jag en stund jag vaknade av att Tri kom och slickade mig i ansiktet så de va bara att stiga upp och gå ute me henne.
När vi kom ut busade vi lite och sen cyklade jag en sväng me hundarna.
Ett av fåren hade fått en taggbuske som satt fast så den tog jag loss, sen satt jag där och klappde fåren en stund, dom e så gulliga. Jag tog upp ett lamm i famnen å pajade han sen när jag sku sätta ner honom så la han sig ner helt avslappnad va han:)
Ne nu ska ajg gå ut igen, hej då!

RSS 2.0