På väg hem

Och som tur är slipper jag åka ensam, Lukki är ju med:) Han ligger helt slut under bordet. Det har nog varit en spännande vecka för honom och många nya kompisar har han fått:P

Nu är de två veckor kvar sen är den stora dagen:D

20 maj

Redan torsdag! Denhär veckan har gått alldeles för fort! Men det är väl så när man har roligt:)
Snart är det studenten:D Imorgon är det fredag vilket betyder att de är helg.

Lukki har varit med mig här i Uppis denna vecka och det har varit riktigt roligt:) Om inte annat så har jag fått mer motion än om jag inte skulle ha honom här:)
Så vi får väl se om han kommer med igen eller om dom saknade honom för mycket hemma.

Det är skönt nu när det är så varmt, cyklade upp till Gränby i linne och shorts, de betyder att sommaren är snart här:D

Var just iväg och såg var barn akuten ligger, får hoppas att de går bra för dom och att de inte tar alldeles för länge.


Ojoj

Nu har det hänt grejer:)
Helgen har gått alldeles för fort! Och även domhär tre veckorna!
Men iaf har vi varit i Mangelbo o grillat lite och firat Nina. En kväll har vi varit på dånö och haft trevligt!
Dock var det nog inte lika roligt dagen efter för alla mina vänner;P

Legat på byggan och solat har vi även hunnit med, nästan så det var för varmt att ligga där, men lite färg fick jag iaf. Lite, lite för kallt var det i vattet för att ta ett dopp....
Ett besök på Ctrins stuga blev det också, och där var det länge sen jag var sist märkte jag då vi kom dit.
Ikväll har Toppur fått sällskap av ett litet sto:) Så han är riktigt nöjd nu.

11 maj

Sitter på mammas jobb och väntar på att hennes möte ska sluta. Har klippt Milton med vanlig sax här på mammas jobb för han har blivit sååå långhårig och jag kommer mig inte för att klippa han men nu när jag börjat lite så måste jag forsätta när vi kommer hem med maskin. För hans päls är ju inte direkt jämn nu.... Men helt ok ändå.

Helt galen kände jag mig i morse när jag gick upp halv 7 för att åka med mamma på jobb när jag är ledig. Men vi ska åka och kolla på foder till Toppur när hon är klar så därför var jag tvungen att kliva upp då.
Milton ligger här bredvid mig och vilar och skäms nog lite över nya frisyren:P Men de blir bättre i eftermiddag:)


Såhär är tanken att han ska bli och se ut nu till sommaren igen


Sommar:)

10 maj

Idag har endel rester skickats in. Matte resultatet har äntligen kommit:) Bara två rester kvar sen är de klart. Blev en körtur med plutten och sen bar det av för att hämta hem min lilla prins.
Vi red på ridbanan innan vi började vår färd hemåt, och idag gick det verkligen bra:D

9 maj

Klockan är halv ett och alla tre hästar har redan blivit ridna:) Bra jobbat Ronja:) Men med lite sällskap av kusin gick de lite snabbare. De var kul att rida T på banan dock blev han ju lite trött ganska snabbt men de gick riktigt bra!
Har just kommit ur duschen och börjar snart att åka iväg för att plocka upp bror och sen blir de morsdagsmiddag.

Vart tog solen vägen?

Nu har det regnat färdigt tycker jag!

Jaja, min vecka som privat djurskötare börjar ta slut, eller kanske det har kommit aska från Island så dom inte kommer hem:S Men de gör inget för mig, kan gärna bo kvar här längre:)

Nu har alla djuren fått frukost. Väntar på att hästarna ska äta upp så ska jag rida B innan kusin kommer och rider med mig:)

Igår var vi och kollade på en supersöt barbet valp och nu vill jag verkligen ha en såndärn lite lurvboll:D Efter de var det provridning av häst som stod på schemat, och den var inte så tokig den heller:) Så vi får väl se va de blir.
Morsdag idag vilket betyder middag med mamma och en stor del av släkten:)

6 maj kväll

Upps, somnade idag på eftermiddagen en stund. Vaknade av att mamma kom och så åkte vi hem och åt. Efter det blev det promenad med hundarna och Toppur. När vi nådde målet var vi nog alla glada:)
Sen red jag Seiumur på banan en stund. Och dom är så snälla ihop dom där tre hästarna, står och äter ur samma hö hög:)


Såhär snabbt gick det dock inte idag då de träffades, bara snusa på varandra lite
och sen var dom nöjda:)

Idag har jag rakat katt som jag även gjort alla andra dagar, men idag var det verkligen hemska tovor. Som en hel matta på hela katten. Jaja tur att den kom in och fick bli nerrakad så nu kan den nog röra sig helt normalt igen. Efter de var det en hund som jag rakade ner, den blev så söt:)


6 maj

Imorgon är de fredag:D Ska bli skönt med en vecka ledigt!
Hästarna står nu och äter eftermiddagshö, jag har plaserat mig i en fåtölj framför tvn med datorn i famnen. Samlar mina krafter för en lång promenad.

5 Maj

Grattis till Nina!!!

Idag var de upp och hoppa tidigt för att hinna göra allt innan jag gick iväg:) Skulle bra gärna kunna legat kvar i Fannys sköna säng!!! 

Dagen har gått snabbt och lärde mig en hel del:) Efter de var det hästarnas tur att få mat innan jag åkte hem till mamma o fick lite mat och sen bar det iväg till Wille för att hjälpa han med korna. Och där var jag o bror och hjälpte honom resten av kvällen. Lite roligt va de, väntar på den dagen då jag möter fodervagnen vid postlådorna:P
Alla djuren har fått mat och jag ska snart gå o lägga mig så jag orkar upp i tid imorgon:)

2.5

Vart tog våren vägen?? Nu blåser de och är kallt ute. Jaja de ska väl ändra igen hopas jag:)

Idag vaknade jag tidigt och gick ut och körde Cerium en sväng. Han var riktigt roliga att köra idag:) Milton var också med och sprang för fullt.
Nu ska jag gå ut igen för att göra dom andra hepporna i ordning innan vi ska ut och rida. Efter de blr det jobb:)


1 maj

Denna vecka har gått fort! Men så är de väl att tiden går fort när man har roligt:)
Det bar av till Uppsala igår för lite valborgsfirande. En sväng via lägenheten innan vi begav oss ner på stan för att äta lite. De blev pizza och den var super god!
Efter de tog vi oss en promenad till Flogsta. Och den promenaden lär vi väl minnas läänge;P Till slut kom vi fram till rätt ställe:)
Där blev vi hela kvällen lång, men kvällen gick ju allt för fort plötsligt var de dags att börja ta sig till lägenheten igen för några timmar sömn innan vi började vår hemresa igen.
I Flogsta fick vi en inblick i studentlivet, grejer flög ut genom fönstren, flogsta skriket mm.
En riktigt kul kväll blev de:)


RSS 2.0