torsdag

Idag hade vi hundpresentationer i skolan. Sen hade jag djurhus och sen bar de av till Gudmund för att hämta pengar så gick jag tillbaks till stan och köpte busskort, och så gick jag tillbaks.

När jag kom hem la jag mig på sängen å sov en stund. Får se om de blir nån skola imorgon...
men sen bär det iaf av hem till holmen och lilla L ska också komma me:) ska bli skoj.

Nu ska jag ta å gå å plugga lite.

Hej då!

Tröttis

Jag e så himla trött..... ha ju varit i djurhuset idag på eftermiddagen och sen på stan å sen gick jag hem, snorig är jag ju också ännu. jag sku bara kunna lägga mig i sängen å sova nu men måste gå å duscha sen äta å så läxor.

Igår va jag till L, L & S de va lika trevligt som vanligt å så fick jag ju mat:P kyckling de va super gott!!!

Jag ha också fått sommarjobb:D

Men nu ska jag gå innan internet försvinner här på mitt rum:P

hej svejs på er!


Måndag

Då var första dagen efter sportlovet avklarad och de gick bra:) Sitter nu här på gudmund och är jätte snorig...
Har varit lite duktig och tvättat mina smutsiga kläder. 

Djurhusvecka denhär veckan. Hoppas Jennie kommer imorgon!!! så jag slipper va ensam.

Hej då!

Slut...

Nu börjar sportlovet ta slut och de tycker jag e jätte tråkigt. Vill ha mera lov!!! Men iaf så åker jag tillbaks till Uppsala ikväll.

Igår va vi på kalas och de va riktigt trevligt;P


Idag ha jag varit och ridit T och han va super duktig!! Nu ha jag varit ut me hundarna och gått en bit.


nu ska jag gå å packa

hej då!


Soligt:)

Igår kväll va tjejorna här o vi åt middag och hade trevligt sen:) Idag ha jag vartit ute och tränat lite me Trixi, duktig e hon!!!! Sen blir de kalas ikväll och melodifestivalen. men nu ska jag gå ute i det fina vädret me alla min fyrbenta älsklingar.
Hej då!


TorsdaG

Godkväll på er!:P
Idag steg jag upp vid nio och va ut me hundarna. Sen kom jag in och sku försöka gå å sova men de gick int. Mamma va å vaken så jag gick å la mig i hennes säng å prata me henne. vi steg sen upp och bestämde oss för att fara ut och rida. Men först så åt vi lite frukost.

Japp, så bara det av ut. Jag gick å hämta hästarna och fixa dom klara och sen så for vi iväg. Vi red till Vilseskogen och sen hamnade vi ända till Vestanträsk, vi hitta nån ny stig som vi testade. Vi gick längs dom där vita markeringarna som finns lite här och var. Men sen kom vi ut på dom vägarna vi brukar rida på och där vi brukar trava och galoppera, men vi skritta men hästarna sku nog helst galopperat i full fart:P Men vi skritta hela vägen och det gick bra:)
Sen kom det en tjej ridande på Vidar som vi red hem tillsamans med. Trevligt med lite mera sällskap. T & G ökade ganska bra när de fick se honom:P Men sen blev dom lungna när dom hälsat.
När vi kom hem så fixade vi hästarna och satte dom i hagen me lilla söta Cerium som hade fått vänta i hagen medans vi var och red. Vi var borta i nästan tre timmar. Dom va jätte snälla men T blev rädd för en ekorre:P Fegisen:P

Vi åt lite när vi kom hem å sen körde jag å bror moppe till mormor. Kul när vi båda kan köra:P
Så var vi där en stund. Och så körd vi hem igen.

Hemma igen så kom Trixi farande i full fart. Mamma sa att hon har hållit på å gnällt medans jag var borta, stackarn. Hon har blivit min lilla bebis:P
Så var vi ute en stund sen kom kaj och Yanga. Vi gick en liten promenad upp till villes kossor för att T & Y sku bli kompisar, å de ha dom blivit nu:) Vi åt middag och nu sitter jag här och har ont i ryggen efter gårdagens avfall från T.

Nu ska jag gå, hej då!

Ajajaj...

Idag på förmiddagen va jag och Alexandra ut och red och hästarna va jätte lungna å snälla:) Men sen va dom svettiga när vi kom hem å. Jag va ut och körde lite me cerium på eftermiddagen och han va lat som vanligt. Trixi åkte vagn, de gilade hon inte men sen när hon hade hoppat av så ville hon upp igen så lite roligt va de nog:P Nu har jag just kommit in var och skrittade Toppis en kort sväng å då kom Millis skenande bakifrån så T blev jätterädd och jag flög av och landade på ena sidan på höften så nu gör de jätte ont! M fick gå i koppel resten av den promenaden.

De e så skönt me lov:D

Nu sk jag gå å kolla på tv.

Hej då!


Kväll

Nu ha jag varit duktig:) jag har städat hela hallen o lite till.
De e så skönt me lov!!!  Ska snart gå på en kort promenad me hundarna så att det int händer nån olycka här inne:P
hej svejs!

huuu

Det blåser ute och e kallt. Jag vill ju ha snö nu när det är sportlov!
Sov till halv 11 idag, de va skönt sen börja hundarna vakna och väckte mig för dom ville gå ut. Så då steg jag upp och gick ut med dom:) Sen så kom vi in och åt frukost. Jag bakade ju bröd igår som jag åt till frukost. Sen blev de å ligga på soffan en stund och så kom bror och undrade om vi sku spela lite playstation. Så vi spelade ganska länge tills att Siv ringde. Jag for sen ut och red, de va kul, vi gjorde en ny stig igår som vi red. 
Nu på eftermiddagen ha Cerium fått jobba lite och nu sitter jag här och ha kallt. 
Trixi ligger å sover här berdvid mig nu, hon e trött efter ännu en dag på landet. Ne här kan jag ju int sitta ska gå å fixa lite grejer. 
hej då! 


Inget reflex....

Japp, då har jag varit ut och gått me hundarna, men vi hittade inget reflex:( Får göra ett nytt försök nån annan dag. Men iaf så ha jag lagat deg till bröd som jag ska fixa sen.
Trixi har varit jätte duktig idag och lärt sig massor redan:) Jätte kul:)
Jag ha också varit ute i hagen och mockat, jag krattade allt i en hög å så vände jag ryggen till för jag sku kolla var hästarna var och vem går då int och lägger sig i skithögen om int Trixi, så sen blev de å borsta av henne. Nu e hon ren och fin och ligger och sover. sötisen:)

Godmorgon!

Jag har haft så mycket att göra nu och har inte haft tid att sätta mig ner och skriva här men iaf så är ju Trixi här. Och de e super kul så jag har varit massor med henne och hon är så duktig och lär sig jätte snabbt:) Ska snart gå på en långpromenad i skogen me henne och Milton. Vi ha varit ute och gått en timme varje dag sen trixi kom och det märks knappt mer att hon e här längre, hon e så trött på kvällarna när vi varit ute hela dagarna att hon går å lägger sig i ett hörn.
För jättelängesen var milton på jakt efter rådjur (inget ovanligt) och då hade hen ett reflex på sig som han lämnade kvar i skogen, han fastnade och kröp ur de antagligen, och nu ska vi gå å söka upp de.
Men nu ska vi gå, hej då!


Fredag:)

Dagen började med att någon ringde fel imorse till mig och väckte mig alldeles för tidigt... Men jag somnade om o vaknade snart  igen å då pluggade jag lite matte ftersom vi hade prov idag. Sen packade jag det sista jag sku ha me hem. Sen fick jag skjuts till skolan av natalie, de va himla snällt:) tusen tack för de!!
Så skrev jag då matte prov och sen hade vi engelska och sen bar det av till willys där jag och tobbe gick en stund medans vi väntade på att bussen sku gå. Sen åkte vi buss ner till båten sov lite eller försökte. Det kom jätte mycke snö ett tag också när vi åkte.
När vi äntligen kom på båten så bläste de jätte mycke så jag mådde lite illa....
Så gick vi av båten i berghamn och fick skjuts till stan av Musse, tack för de! Sen bar det av till cina och så hämtade vi Trixi. Hon e så söt och har väldans mycke energi så jag och mamma var ut och gick me alla hundarna ikväll i månskenet:) Nu har jag kollat på lets dance och väntar bara på att få se vem som åker ut ikväll.
Imorgon kommer far hem, ska åka å hälsa på honom eller kanske jag å hundarna går dit om de e väder, får se hur de blir.

Nu ligger Trixi här framför mig å sover, sötis:)  
Imorgon ska jag också ut och rida, ska bli så skoj!!!! Får se vad hepporna säger om Trixi, men tror nog de går bra, Milton ha ju inte varit några problem.

Ska gå och sova nu, natti natti på er!


Matte prov..

Ja, då ha jag skrivit matte prov, gick helt ok. Väntar nu på att fikat ska öppna sen blir det engelska och sen hem, ÄNTLIGEN!!!!!!! Trixi kommer till oss ikväll:) ska bli jätte kul:D Och så e de sportlov hela nästa vecka:D Ska bara vara hemma me min älsklingar hästarna å hundarana<3
Men nu fika.
hej då !

onsdag

ja, skrev prov idag och de gick ganska bra:) Ha just gjort kelpie föredraget klart. Borde gå å plugga matte nu, så jag ska ta å göra de.
hej då

tisdag

ja, de va ju då dehär me å komma ihåg bloggen, men nu sk jag ta å skärpa mig!! vi har lunch nu. ska ha matten snart å så e de prov på fredag hoppas på G, kan int så himla mycke av de vi håller på me nu... ska gå nu
hej svejs!

melodifestivalen

Ja, då var melodifestivalen igång igen, å Krister sjögren har gått direkt till globen, ja va ska man säga... jga gillar int han låt iaf. Min hals har blivit lite bättre men inte riktigt bra tar fortfarande ont när jag sväljer va ska jag göra????  nu ska jag se vem som går till andra chansen:P

Nu va det ett tag sen...

men man ska komma ihåg att man har en blogg också:P å i uppsala på mitt rum har jag ju iaf inget vidare internet. uuu min hals håller på att gå i bitar, kan knappt svälja.... har sett på lets dance, heja linda:P undrar vem som åker ut ikväll?? Kom hem till Åland idag också, roligt att träffa mina älsklingar igen Toppis o Milton<3 Jag e så himla trött, sku kunna sova hur länge som helst imorgon, men de gillar nog inte mina gullungar ute i hagen. Jag kan ju gå in å sova vidare, vilket jag tror kommer att hända.... ne, nu ska jag gå tibaks till soffan och tv:n
hej svejs

Grattis Catrin:D

Idag fyller Catrin år och vi kidnappade henne och hade överaskningsfest för henne;P Hon var int så glad till en början men sen när tobbe å kalle dök upp så blev hon lite gladare:) Nu lets dance:P heja linda!:P


RSS 2.0