suck

nu sitter jag här igen å väntar på att lektionen skall börja, vi har haft ca. 1.5 timmer luch rast. Har inte haft nåt att göra... Har bara suttit här.

Djurkunskap snart med KG o Sofia.

hej då!

Nationella

Nationella i engelska hör och läsförståelse gick ju åt skogen, kanske jag får en poäng:P Ikväll bär de av hem:D

Igår var jag ute och gick långt och sen köpte jag ett handtag till sängslet.

Nu ska jag gå å kolla om de e några andra som blivit klara, hej då!


Måndag

JA, denhär veckan består av två skoldagar sen är det LOV tri dagar:D

I helgen har det kommit några får hem till oss och de är jättekul:D dom e såå gulliga. Och nu kanske T blir van me dom och inte är livrädd, det hoppas jag på eftersom dom kommer att gå i samma hage.
I lördags red vi i regnet och de va inget kul alls, genomblöt när vi kom fram.
I söndags var jag barnvakt när dom andra va i kyrkan på konfimation sen kom dom dit var vi var barnvakt och så åt vi.
Jag åkte på kvällen till Uppsala, men de blir bara en snabb visit här för imorgon åker jag hem igen:D
Nu har vi genitik och håller på med eget arbete men jag är klar och ha inte lämnat in ännu, men ska väl ta å göra de snart.

Nu ska jag gå till klassen.

Hej då!

Skola

Nu sitter jag i skolan å ska snart gå på engelska.... men sen bär det av hemmåt:D De va jättevarmt idag när jag gick till bussen. skulle inte tagit så mycke kläder på mig.

Nu eng hej då!

Jobbigt!

Idag på gympan så tränade inför jällajoggen och de va himla jobbigt fast vi sprang kortare än vad vi skulle:P De va hur varmt som helst idag när vi sprang, i sj´kogen stod ju luften stilla.
Jag åkte sen helt svettig till hemmet eftersom jag glömt handuk....
Nu ha jag precis ätit och tvättat ha jag också gjort:)  De ha börjat kommat knoppar på träden utanför mitt rum nu.

Nu ska jag gå, hej då!

Promenad

Nu ha jag och E promenerat till mcdonalds och ätit glass, de va jätte gott!!! De va så fint väder också å varmt.

Vi hade sovmorgon idag å de va skönt. Sen till skolan tri lektioner och så till hemmet å äta å sen gick vi. Nu ha jag precis kommit tillbaks och har inget att göra.....
Nu ska jag gå å hitta på nåt, hej då!

Mmm

Jordgubbskräm e så gott!!!!

Borde gå å diska lite nu men orkar int...

Tisdag

Idag fick jag åka me N till skolan, de va jätte snällt :) Tack! 

Sen när jag kom till skolan hade vi besök av några som jobbar på djuraffär och hundtrim. De lät kul att jobba på hundtrim:)
Jag gick på stan en stund, å va mycke jag vill köpa!!!!
Sen gick jag till hemmet och var duktig, jag städade på mitt rum. Så nu finns de inga råttor i hörnen:P

Å jag e så sugen på glass från mcdonalds!!!! mcflury mmmmm.

ne nu ska jag gå äta middag.

Hej svejs!


Sol

Igår åkte jag till hemmet å de va lite lite ljust ute när vi kom fram. Jag ha blivit jätte snorig under helgen å de e int kul kan jag säga! Idag var jag i skolan och sen var jag barnvakt till L och hon va lika glad som alltid:) Vi busade och hade kul sen åkte jag till hemmet. Det har varit ganska varmt idag:)
 och nu sitter jag här å ska snart gå å sova.

God natt!


Kväll

När jag kom hem så åt jag lite och sen bar det av till N på moppen. Hos henne va A, C & J senare kom även F de va trvligt att träffa tjejorna eftersom jag inte träffat dom på länge. Vi åt kaka & glass de va jättegott N:) Sen kollade vi på talang & sen åkte jag hem för att släppa ut hundarna & hälsa på hästarna & ge dom lite mat. Sen gick jag en kort promenix me T. Jag kollade på talang och sen hamnade jag här, igen...

Mamma ha klipt M så han har ju ingen päls kvar eller jo lite men int mycke, T losade hur mycke päls som helst när jag klappa honom, men de e ju vår så.

Det är jättefint månsken ute ikväll!

nu hittar jag int på nåt mera att skriva

Hej svejs!

skola

sitter i skolan nu, hade matte på morgonen å då hade vi KG som vikare...... Sen hade vi engelska å då kollade vi på film, nu ha jag just ätit lunch å nu sitter jag här å väntar på att bussen ska gå.

Hej då!

Vår

De e skönt nu när de börjar bli lite varmare:)
Och imorgon sa Martina att de skall bli 15 grader varmt men de tror jag inte på. De va som när Sanne sa att de sku bli varmt en dag och så spö regnade den dagen:P
Hade engelska nationella idag då och de gick sådär, slutade 14.05 efter gympan där vi typ int gjorde nåt... Sen gick jag på stan en sväng och sen till hemmet.
På tal om hemmet så ska tillsynen gå igenom alla rumm ikväll, för att de e någon som snott två tröjor....
Nu sitter jag här å funderar om jag kanske ska gå å börja laga lite middag.

Hej då!

Choklad

Jag e så himla sugen på choklad nu!!!!!

tis

Hade sovmorgon idag igen, så skönt:) Sen svenska å så djur och till sist hade vi data där jag gjorde ett prov å de gick helt åt skogen för datorn blev helt knäpp, så kunde bara göra halv...  Så jag va skit sur då!!! Nu ha jag kommit till hemmet o ha pluggat lite genitik och de e jätte tråkigt o svårt. Titti gör väl som vanligt skit svårt prov så man knappt klarar av att få G.....
Nu plugga lite till.....

hej då!

Måndag

Åkte hit till hemmet igår.
Så kul att stiga upp ur sängen när solen skiner:) Men sen på eftermiddagen öste de ju ner regn å då var jag mindre glad när jag sku gå till hemmet från stan. Men det slutade ganska snabbt att regna å så tittade solen fram igen. sen pluggade jag lite genitik eftersom vi har prov på onsdag. Så var jag å åt å kollade på dvd, estet showen som treorna spelade förra året de va kul de lilla jag såg men sen måste jag gå å plugga. Å nu ha jag hamnat här fast jag borde gå å plugga....

Ne nu ska jag gå å titta på cellens byggnad.....

Hej då!

God natt!

Igår så hamnade jag ju under en kossa. Har nu jätte fläskläpp och jobbigt att prata. Nu ska jag gå å sova är jätte trött.

God natt!

Tröttis

Nu ha jag sovit en stund och pluggat matte. Jag är jätte trött fast jag sovit och så ska jag jobba tills halv nio ikväll o upp imorgon halv fem. Sen blir de hem å sova i helgen.

Nu är de lunch, plättar:)

Hej då!


Torsdag morgon

Börjar först halv två idag men ha redan stigit upp för att jag sku få lite frukost. Ska plugga matte idag eftersom de e prov imorgon.
Ska börja gå å kolla på matten nu.
Hej då!

Onsdag

Idag va man då uppe halv fem i morse, de va lite jobbigt men gick bra bara man kom upp ur sängen. Så mjölkade vi först i båsen och sen i gropen sen va de frukost och så ner igen. Då fick jag mocka åt kalvarna sen va mitt pass över typ. När jag ätit lunch så gick jag till hemmet och sov tills för en liten stund sen. Så nu gick jag hit för har inget att göra.
Middagen såg jätte äcklig ut, så de blir mackor ikväll till middag. Sen börjar man ju först halv två imorgon. Får se vad jag hittar på fram till de.

Men nu ska jag gå.

Hej då!

Tisdag

Ja, så var dena arbetsdag slut och nu sitter jag vid en dator i skolan och ska snart gå ner till hemmet o äta middag. sen blir de nog å gå å sova när man börjar fem imorgonbitti:P
Har mjölkat några kor och så gav vi välling till några kultingar på eftermiddagen.
Nu middag, hej då!


Första dagen över

Ja, då var första dagen avklarad på kossa veckan och halv andra dagen. igår mjölkade jag. Idag har jag varit i svinhuset o mockat mm. Nu har jag lunch och luktar gris för jag orkar inte gå å duscha eftersom jag ska tillbaks snart. sen så slutar jag fem ikväll.
Imorgon börjar jag kl. fem på morgonen... får se om jag kommer upp då:P hoppas på de.
Fick se idag när galten betäckte en sugga:P
Hej då!

Söndag kväll

Idag jag kört C, ridit G & T mockat lekt med M. sen har jag & bror varit till mormor. Jag ha också läst lite på etologi provet men de har inte gått så bra, kan endel men inte tillräckligt:S får se hur de går.

Sen nästa vecka har jag ju kossa vecka, kommer att bo på elevhemmet på skolan då. På onsdag o freag börjar jag 5 på morgonen, får se hur de går å komma upp då:P

Nu ska jag gå å plugga och läsa på prov.

Hej då!

Lördag

På förmiddagen va jag o C till arken:D så åkte vi hem. sen jag kommit hem ha jag varit ute och åkt motorcykel, de va kul:D
Å sen resten av dagen ha jag varit me hästarna som har fått vårkänslor:P

Nu mat

Hej då!


ARG

På sällskapsdjur skrev vi först provet och så var de några som hade sin hundpresentation då va klockan typ lite över ett när de va klart sen kolla vi typ 3 minuter på en film dom andra sett tidigare nån lektion å sen slutade vi.
Jag sku ju ha kunnat gå när jag skrivit provet och hunnit hem med treans färja men nä, de han jag int. 
Så nu e jag SUR att jag måst sitta här i Uppsala å ruttna....

Men om en timme typ åker jag ner mot färjan:D

jag gick på stan me S & J vi åt glass och kolasås de va sååååå gott!!! Så kollade vi i några affärer sen måste dom gå till tåget hem till sig.  Å då gick jag hit till hemmet.

Men nu ska jag plugga lite till innan jag ska gå å käka innnan jag åker mot färjan.

puss hej!

Fredag

Nu ha jag haft engelska och matte så nu e de bara å vänta på att sällskapsdjur ska börja så att vi får sluta sen:P
Har hundprov som ska skrivas.
Och jag kommer först hem jätte sent ikväll...

hej då!

Gudmund

Nu ha jag kommit till Gumund efter en kort dag i skolan. Vi kollade ju på teater och den va bra:)

Vart tog våren vägen? De va kallt idag när jag gick från stan, hade inga vantar så de blev kallt om finkorna.

Jag får skjuts hem imorgonkväll:D

Imorgon har vi hundras prov på några hundraser vi haft föredrag om. Int så svårt kan typ alla.

Nu ska jag gå å käka å kolla på deal or no deal:P

hej då!

Sovmorgon

Japp, idag hade vi sovmorgon och började fem över tio, de va himla skönt:D Så kom vi till skolan å hade genitik å höll på me dom där jäkla korsningsschemana..... Men nu börjar jag nog fatta lite. Provet blev framskjutet en vecka å de tackar jag så himla mycket för!!!
Har ju kossavecka nästa vecka. 
Har två prov nästa vecka ändå... Etologi och matte...
Nu ska jag börja gå till klassen börjar om en kvart, har svenska och sen blir de teater nere i gympasalen och så e dagen slut:)

Hej då!


Onsdag

Hade reproduktions prov idag och de gick bra, vi fick sedan rätta proven å om jag rättade rätt så fick jag VG:) Nöjd! Sen hade vi en till djurlektion o då redovisade jag min power point om fårens reproduktion sen var de lunch. Sen hade vi ju lunch rast och när lektionen efter började så hade vi ingen lärare så vi fick gå hem:D men då hade man suttit i skolan bara länge i onödan, sku ju kunnat gått hem när man ätit, men men de va iaf skönt att sluta tidigare!!
Har inte gått en dag denhär veckan till 15.50 :D

Jag ick till Gudmund i det härliga vädret där jag la mig i sängen å läst en bok. Och nu har jag landat här, me datorn i sängen.
Borde gå ut en sväng men orkar int, ha skit ont i vaderna efter gårdagens joggintur...

Imorgon har vi sovmorgon, så skönt:D sen två lektioner å så ska vi ner till gympa salen å kolla på teater tror jag, så blir int så anstängande dag imorgon.

Hej då!


Tisdag

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen. Sen fick jag åka till Gudmund och plugga, när jag pluggat tt tag så for jag ut och jogga 4 km, de va himla jobbigt men efteråt kändes det riktigt bra:D Så de ska jag ta och göra om senare i veckan. 
 Prov i morgon då på reprodukrionen, har pluggat endel nu så hoppas de går bra!

Imorgon funderar jag även på att åka till S,L&L å hälsa på, får se hur jag ska göra.

Men nu ska jag gå å äta mat.

Hej då!


1 april

Jag har ännu inte blivit lurad än:P


RSS 2.0