Ny dag, nya upplevelser

Japp, idag var det en lungn dag. På dagen blev det bara två resor en till en fånghäst och andra till tre hästar för att vaccineras. Så var jag ledig ett par timmar under dagen då jag var jag snäll och åkte till Mattssons för att lillebror har projektvecka och han behövde lite grejer, snäll som jag är så skjutsar jag hej vilt på honom. Sen senare ville han nån stans och brottom var de så då blev det lite rally för att hinna skjutsa honom och komma i tid till parktiken.
Ikväll var de in hundar och kattor som sku vaccineras, katt med böld och en kastrering smat en hund med röda öron. Imorgon är sista dagen på praktiken:( Men kul ska det ju bli att träffa alla mina jällabarn:) De var bra länge sen nu. Ne nu sova för att orka upp till 10 imorgon då det är en ny dag med nya upplevelser:)

Lördag

Blev en kväll i Stålsby igår, roligt hade vi också:D Och robinson kollade vi ju på förstås:)



Var till Julia igår:)
Julia har kvällsgympan;P

Catrin va också där:)
Catrin med kameran i högsta hugg:)


Catrin tog en bild på aporna:P


Tråk väder

Nu är det såndärnt tråk väder när man inte kan va ute för i ena sekunden regnar de och i andra inte. Så då har jag hamnat framför denhär burken istället. Vill ut och rida, klart de går nu men det är inget kul att rida i regn.
Lukki sov här i natt, bättre nätter har jag varit med om. Han har spytt och så ville han ha mat tidigt, Milton och han är inte bästa vänner riktigt men gick över förväntan iaf:) Har just varit ut och gått en sväng, en riktig snabbis blev de så båda han pinka sen in i värmen igen.
Just de, igår blev Milton av med sin päls. Haha de blev lite som de blevXD men de växer ju ut snbbt igen. De har ju varit så varmt så jag tänkte här är det ingen ide att spara kvar nån päls och så är de iskallt ute jaja ha överlever!

Ikväll är det ju robinson:)

Onsdag

Sitter nu och väntar på att en från min praktik ska ringa så jag vet vart jag ska åka. Igår vart de och hälsa på Cerium, han har blivit himla tjock sen sist iaf! Så nu är det bantning som gäller.
Jag vill åka på praktik nu:D Spännande och se vad som kommer hända idag! Ikväll blir det flytta hästar.
Ska klippa Milton nån dag nu också bara jag skulle orka,det är ju en halv dags projekt. Så hoppas på regn nån dag så jag måst va inne.

Nu är det heller int så himla länge kvarr till sommarlov:D Ska bli kul med sommar!!!

:)

Jag blir så glad när det är mulet på dagen när man ändå inte är hemma. Så på eftermiddagen när man kommer hem skiner solen, de gillar vi!

Praktik

Jobb igår kväll:) Nu har dom börjat gå ute så det är just ingen trafik inne. Och sipparna är såå himla gulliga!!!!

Så var en ny vecka igång:) Började 11 idag riktigt skönt med sovmorgon efter helgen!!! Kossor var det för hela slanten idag, roligt:) Har kollat på lite dåliga kossor och fixat hornen på dom små, jag har tagit temp och gett en spruta. Längtar redan tills imorgon och nya upplevelser.

Synd att de började regna här nu, jag som skulle gå ut och fixa massor, rida, kolla på deras hovar.


Redan helg

Ojoj denhär veckan har bara susat iväg, men så är det ju när man har roligt:) Har nu även kunnat fråga en hel del som jag undrat över så lite smartare är ju nu;P
Skönt med helg nu så man bara kan va hemma och göra vad man vill. Tog en längre ridtur i morrse, sen blev de tvätt för Toppur. Han blir bara duktigare och duktigare för varje gång nu när vattenslangen kommer fram:) 
Skönt att det är så fint väder nu också!!!! Så snart blir de nog riktigt sommar, äntligen:D 
Sandra har nu hunnit bli 18:D Grattis, grattis!

Praktik

Äntligen var praktiken igång:D Har på domhär två dagarna lärt mig massor:) Det är riktigt kul och jag har redan sett MASSOR:D Ska bli kul domhär veckorna!
Nu måste jag skriva lite loggbok så jag inte gölmmer de.


Äntligen Torsdag:D

Har blivit lite dålig på att skriva här nu men men. Valborg var lung och var mest hemma med mina heppor:)
Nu närmar sig praktiken med storm steg och de ska bli SÅÅÅÅÅ kul!! Ninni har hunnit bli 18 denhär veckan, tänk lilla nina 18;P Blir nog kul imorgon.
Packar för fullt nu för att få med mig hem allt jag behöver under parktiken, blir endel kan jag ju lova:P
Bara två lektioner i skolan imorgon:D

Har varit på stan idag med mina vänner:) Blev en hel del köpt, kontot mår nog inge bra nu eller va säger ni Sandra och sanne;P

Ne nu packa det sista innan sängen.


RSS 2.0