Trevlig midsommar!

Hoppas på att solen tittar fram imorgon så vi får fira midsommar i solsken:) Blir att packa ihop sakerna inför morgondagen ikväll eftersom det bär av på dagen och innan de ska jag ut och rida/köra hästarna:)
Kom med ett flugspray ifrån jobbet idag till Toppur, men  de gillade han inte alls. Får hoppas att det är bra!
Tjoho hade några saker som varit borta ett tag men idag när jag städade på rummet kom dom fram:)
Nu sova med Milton som sällskap i fotändan
:)

Tidigt

Ikväll är det läggdags tidigt så jag får tillräckligt med sömnn så jag orkar med heeela helgen:) Ska bli skönt med långhelg!
Somnade på soffan efter maten idag med M som sällskap och fot värmare:) Sen gick vi till hästarna och pysslade med dom dock var de massor med flugor så är väl regn på gång igen...
Nej, nu sova så jag orkar på jobb imorgon igen!
Natti natti!

20.06.2011

Jobbet har börjat och det rullar på:) Vissa dagar blir det dubbel jobb, men de är kul att få vara med både stora o små djur!
Nu har även mitt kanyl läggande börjat ta sig, eller idag iaf har alla lyckats! Får se hur det går imorgon:P
Det har varit så tokigt väder så hepporna har fått knalla på i hagen med kossorna som sällskap på andra sidan stängslet så nu börjar Tindra bli van!
Just de, i lördags var jag med Tindra till tandläkare så hon fick sina hakar fixade. Hon tyckte nog det var lite konstigt att man blev himla trött när hon kom in i stallet. Och supersnäll var hon att lasta som vanligt Ronjas lilla flicka:)
Toppur och jag har varit och testat rida lite ordentligt på en åker idag o duktig var han, dock red jag barbacka och märkte att balansen börjar bli dålig så nu blir det nog lite barbackaridning lite oftare!
Nina o jag tänkte åka på överaskningsbesök idag men de sket sig så de blir en annan dag!
Nu tror jag att jag ska gå o lägga mig så jag får igen lite sömn jag missat ifrån helgen!
Här går det undan:) Kanske var vi halvvägs hem!

För ett år sen

var det JAG och min klass som fick ta studenten och åka flak och ha det jätte kul! Skulle mer än gärna gör om flakturen, hur gick den så snabbt??? Plötsligt var vi tillbaks på skolan och alla sku hem på mottagning. Studentdagen är en dag jag minns bra och kommer alltid göra de:)
Det har redan gått ett år sen, har gått alldeles för snabbt och men det har hänt massor också!

första juni

Då börjar första dagen av sommarlovet gå mot sitt slut. Har haft en bra dag:)
Började med att kliva upp tidigt så jag sku hinna kolla hästarna och smörja in Toppis, ge de mindre djuren mat och fixa lite papper som sku med till staden.
Bråttom blev det ju ändå till sist:P
Fixade rejor i stan medans lillebror var på avslutning och sen åkte vi o köpte stövlar åt mig som jag ska när jag jobbar.
Har nu på em hunnit med en ridur på Toppur, jätte snäll och duktigt var han:) Och Tindra longerade jag för andra gången sen hon kom till mig och de går bra men inte jätte bra, hon försökte nog säga att det är körning hon gillar och inte gå runt i en cirkel i onödan:P
Nu sitter jag bara här och njuter av mitt lov som kommer vara det längsta någonsin men också det sista! Lite skrämmande att i februari nästa år är skolan slut och då ska jag ut och jobba på RIKITGT! 

Nä, nu ska jag och Milton mysa:)

Sommarlov

Äntligen har jag fått mitt efterlängtade sommarlov:) Så himla skönta att veta att det inte är skola igen förens i oktober:D Och det blev ju inte sämre av att jag fick veta att jag blev godkänd i den sista tentan också!
Blev lite shoping på Mylly igår innan vi åkte ner till båten.
Idag är det jätte varmt ute så ska en sväng in till stan nu på förmiddagen och fixa lite ärenden men sen blir det hem och gå ut så man får lite färg innan jobbet drar igång.
Har redan varit och pysslat med hepporna så nu ska jag ge mat åt de små fyrbenta här inne innan det är dags att åka iväg
Hej då!

RSS 2.0