Jobb jobb plugg

Idag var de upp och hoppa tidigt för att hinna gå ut och gå med hundarna och ge hästarna mat innan jag åkte på jobb. Snabbt gick dagen,han bara hem och svänga innan jag åkte iväg och jobbade igen Denhär gången var de till kosorna jag åkte:)
Nu blir de plugga de sista så jag slipper de imorgon.

Bilder


Täcket åkte på medans vi gick till Vestanträska så jag inte behövde rida i en blöt sadel.

Stå i box var inte de roligast:P


Fredag kväll

Japp, så är de. OCh jag sitter hemma och kämpar med historian så jag får den överstökad. Snart börjar ju Finland spela semifinal i ishockey och de kan man ju inte missa, nu ska jag se hela matchen och inte bara början och slutet:P När matchen är slut ska jag ut och köra på de slaskiga vägarna.
Imorgon blir de jobb:)

26.02.2010

Igår gick jag och la mig tidigt, så nu har jag sovit igen de jag missade förra natten:)

Nu har jag och Toppur gått till Vestanträsk och ridit på banan, efter de tog vi båda en paus och åt lunch innan vi började gå hemåt igen.

Har försökt göra lite läxor nu men de går ingen bra eller projektarbetet är jag nästan klar med nu:) Men sen va de ju historian.....

Trött

De blev en rolig kväll/natt! Jag såg iaf när Finland börja spela ishockey imorrse klockan fem och när den tog slut:) Där imellan vilade jag mina ögon:P Huvudsaken var att dom van och Sverige åkte ut:) 
Måste bara säga de att nu ska jag nog inte dricka på ett tag igen....

Ut till hästarna har jag varit en sväng, hovis var hit och kollade på Gladurs hovar. Så då var jag ut och tog lite frisk luft.
Nu hamna jag i soffan igen med datorn i famnen. 

Massor med plugg har jag att göra, har bara haft lov nu men de e nog dags att ta tag i dom nu.....

  


23.2.10

Idag var de uppstigning klockan 8 och iväg och jobba på en gång. Där jag blev en stund. Börjar bli kompis med traktorn nu:) Hem och äta frukost och så ut med hundarna.
Var ut och red på min lilla Toppis, duktig var han med tre hundar kring benen som skällde och busade. De blåste endel och då brukar han va ganska spänd, men idag var han duktig. Lyssnade på mig o gjorde som jag bad om:) Så nu vill jag bara ut o rida mera:D

Dagens bilder

Red på en åker en stund först:) Trampade upp ett spår som vi red i.



Ser ni Fanny o Matilda, nu har jag fixat en hjälmreflex som matchar jackan;P
Ni får rida hit nån dag så vi får busa i snön:)


Sol och kallt

Jag blir så glad när solen är framme:) Men den här jäkla kylan sku kunna försvinna NU! De går bra och rida en stund men sen blir de riktigt kallt om ansiktet. Och lite jobbigt är de o jobba nu när allt fryser! Men får hoppas på lite varmare imorgon:)

Idag var de iaf uppstigning klockan 7 för att jobba innan jag åkte in till "stora" staden.  Nu på eftermiddagen har jag busat med hundarna, ridit en sväng och så körde jag in lite ensilage. Snart är de middag och efter de får jag se vad vi hittar på, kanske blir det att åka o hämta hö.

Yes, de snöar....

Nog för att det är roligt med snö. Men nu räcker det absolut! De är nästan så de e för mycket på åkrarna där vi rider, Toppur tyckte de va lite extra jobbigt när snön gick över knäna. Blev en riktigt kortis på åkern.

Idag när jag skjutsat pojkarna som ska iväg o skida till båten hamnade jag bakom en plogbil. Jag körde en bit bakom den och de yrde en hel del snö, men jag såg hyfsat bra. Plötsligt kommer de massor o jag ser inte mer än bilrutan, tvärnit blev de då!!!  Inget jag vill uppleva igen!

Nu ska jag och jobba lite:) 
 
Hejs!

19.2

Inledde mitt sportlov med en lång sovmorgon. Efter de gick jag ut till hästarna och hittade på något med dem. Mamma gav dom när hon var ut på promenade med Milton. Så de var skönt att kunna kliva upp o direkt hitta på något med dom:) 

Jag tänkte ta en promenad med Toppur men när jag kom till hästarna ångrade jag mig och tog med alla tre:) Toppur min lilla hund:P fick springa lös och Cerium traska också lös en bit efter oss i sin egen lunk. Men när vi gick i snön på åkern blev jag trött så jag hoppade upp på Gladur och red i grimma med blandade resultat;P

Efter de kom hundarna och de var promenad som gällde. Vi gick ut på isen och runt holmen som ligger här utanför oss. Kan ju säga att Milton och Lakris hade de lite kämpigt där de var lite djupare snö:P

Ont i halsen som bara den hade jag inatt, blev lite bättre när jag gick o tog halstablett, men inte är den ju helt bra ännu...


Sportlov Sportlov Sportlov

Ja äntligen är det sportlov:D Ska bli såååå skönt med en vecka ledigt eller ledigt ifrån skolan:) Men mina vänner i Uppsala kommer jag sakna! Men får ju ist träffa mina underbara vänner på Åland:)

När jag åkte ner till båten ikväll satt jag och kollade på filmer som spelats in när vi träffats och den ena var roligare än den andraXD Satt och småskratta för mig själv:P Vi borde verkligen samanställa våra filmer och ta en film kväll:P Det är tur jag har så underbara vänner! <3

Matte provet är nu över och väntar med spänning på ett förhoppningsvis bra resultat!
Samhällan fick vi ut idag och jag ska inte klaga på resultatet:)

Nu är det en timme kvar innan jag är framme på holmen och sen en stund till innan jag får krypa ner i min säng med Milton brevid mig:)


Feb. 17, 2010

Religionen är nu över:) Får vänta med spänning på resultatet tills efter sportlovet. Men innan det är dags för lov väntar slutprovet i matte. Så idag är det matte som står på schemat!
Men sen är det SPORTLOV:D Har ett spännande lov framför mig med nya spännande jobb:)   


Sista rycket

Det är denhär veckan kvar med jobbiga prov sen är de över med alla tråkiga ämnen:) Så nu är de bara att kämpa på med dom sista proven!
Religion o sen så väntar matten...

:D

Idag kom studenmössan:D Nu vill jag ta studenten!!! De är inte länge kvar nu, och snabbt kommer de att gå! Vet inte om man ska skratta eller gråta...

10.2.2010

Blev en rätt så skön onsdag iaf:) Var ju korv till lunch i skolan o de vet ju alla att de går ju inte att äta, iaf inte svensk korv!
Vi hade ju hål fram till lunch så de slutade med att vi åt lunch på MAX, var såååå gott! Haha, sen rullade vi vidre till donken där vi åt efterätt:P Sen var de bara till skolan igen o gå på religionen....

Och nu har jag försökt plugga samhälla med mindre bra resultat....

7.2

Helgen har bara susat iväg, men de har varit en super helg!!! Började med att jag fick köra nya bilen:D Efter de träffa de bästa ålandsflickorna! Sen gick helgen så himla snabbt så jag undrar vart den tagit vägen. Jobb, ridning mm har stått så schemat, och vädret har ju varit super också. Men igår blev jag lite dålig, kanske en släng av magsjuka???

Imorgon är första projektredovisningen, ska bli spännande forest;P

Onsdag

Och ikväll blev det ändrade planer:P

Min

lediga dag har börjat lungt! Lite har jag iaf pluggat. Är nu barnvakt till Lisen så om en stund ska vi väl gå ut en sväng :)


1.2.2010

Måste bara berätta att igår när jag åkte till Uppsala var jag den enda som skulle åka till Uppsala, så de va lyx med en hel buss för sig själv:P

Nu har Sofie hittat en jätte fin häst som jag vill ha! Skulle verkligen vilja åka och provrida:) Får se vad som händer nästa vecka:P

Om nån timme kommer Paradise hotel och imorgon är de final.

Idag fyller Catrin år, Grattis till henne!


RSS 2.0