Onsdag igen

Mycket på gång nu! Examens kalas är de som kommer först en sväng till fastlandet nästa vecka o så blir de andra sidan havet också:)
De rullar på här o Tindras sår ser fint ut!:) en duktig veterinär som sydde:) Toppur har börjat klia sig lite, tog hem en ny salva ifrån jobbet och den hjälpte hux flux så viatop rekommenderas varmt till eksemhästar!!! Vi har varit o klättrat i backarna alla dagar, bra motion för oss alla tre!
Om man skulle ta i städa lite så de ser skapligt ut på fredag!
Tjao!

25.5.2012

Har bott här i Mangelbo i 21 år och inte en gång har jag fixat i eld i pannan förens igår, så nu vet jag hur man gör så det kommer varmvatten:) Bättre sent än aldrig!
Cyklade till jobbet idag. Mycket piggare när jag kliver in genom dörren på jobbet då! Och dagens motion får man på samma gång! Tar knappa 20 min att cykla.
Sitter ute på altanen och har just berättat åt pappa vilka träd som skall ner så vi får mer sol här :)
Nu ska jag ta mina heppor på en lugn promenad!

Imorgon är de fredag!

Lunch på stallhagen idag, och lika gott som vanligt! Hade en lugn o bra eftermiddag på jobbet så han med lite allt möjligt! När jag slutat bar det av mot ladugården och kvällspasset där :)

Fy fasen vad myggor de är nu på kvällen, massor kring hästarna! Nu när andra börjar ha sina ute på nätterna tar jag in mina. Dom kom båda in själva idag o gick snällt in i sina boxar, kanske lockar fodret också!? Toppur äter upp de o sen står han bara o vilar o njuter, säkert av att slippa alla flygfän!!  Tindra gillar nog också lite och va inne, inte så mycket plåster på såret och inga myggg!!
Var och tog emot pappsen idag också som kom hem med nya båten! :) Kul o se den när den är i sjön!
Tjoho, imorgon är de fredag och så är de helg sen!:) Och så är det fredagsfikat på jobbet ;)

Vilken start på veckan

Full rulle som vanligt här! I måndags var de operation. Nu har Tindra ett litet sår med ett par stygn. Tur att man har snäll kollega som kommer o fixar! :)
Igår var hovslagren här fixa nya skor på Tindra o Toppur fick sina verkade efter en liten diskussion om skor eller inte.
Jag har varit i stan på kurs idag och när jag kom hem har vi fixat med båt tariler, och jag kan berätta att det är inte  liten trailer som behövs till en katamaran! Men syskonen Brenner fixade de efter lite skratt o pauser! :)
Nu blir de sova för imorgon är det tillbaks på jobb o vardagen!

Snart är de sommar:)

Härligt nu när de börjar bli varmt! Mamma o jag sitter i soffan i äter glass:) Fullt  upp är de annars, det skall städas tvättas, hänga undan vinterkläder, packas mm. En hushållerska skulle vi ha så man bara får göra roliga saker:)
Tjao!

Duktiga hästar

Här är beviset på att bästa Toppur har varit i transporten! :) Han är fast på flera ställen eftersom han hoppade över bommen förra gången han åkte, så nu kan han inte komma över!
Och såhär snäll är min andra häst, står kvar mitt på gårdsplanen medans jag är in efter borstar mm. :) Säger man stanna så stannar hon till hon får gå!
Annars är de fullt upp som vanligt! Var riktigt trött när jag åkte från jobbet o tänkte varför sa jag att jag skulle gå i lagården ikväll, men när jag kom in i lagården kom det massor med ny energi! Riktigt roligt att jobba med dom stora djuren!
Ikväll har jag även plockat ner det sista stängslet som var uppsatt i vinterhagen för att dela av den. Skönt nu när hästarna går på bete! Ikväll gick jag gå o kolla till dom o så ropar jag dom, vad händer? Jo dom kommer i full galopp mot mig :) Härligt!
Nu blir det sova så jag orkar med en ledig dag imorgon :)

Det är mycket nu!

Två nya familjemedlemar i loppet av en månad, spännande! Har varit ute på gården för att fixa åt han som anlände först och det är inte lite som behöver fixas. Sen bil det att börja planer för nästa:)
Herregud vilken dag det blev till slut på jobbet, skulle behövt varit på 5 ställen på en gång ett tag! Hoppas på att alla blir bra SNABBT nu så vi kan jobba på som vanligt!
Hepporna o jag vilar lite nu, väntar hem ett nytt bett åt Tindra! Toppur har varit lite halt och när han blev bra så fick jag rikitgt ont i knäät, men vi har lasttränat igår! Och han kom in i transporten på 2 min och sen stängde vi fast och åkte 10 m bara för att de ska bli en bra första tur nu! :) Kan säga att jag somnade med ett leende på läpparna!
Kunde aldrig trott de för ett år sen! Så snart är de Toppur som får åka med runt till kompisar o rida :)

Solen tittar fram, de är varmt och de är helg!

Sköööt med helg nu kan jag lova! Men det är redan fullsräckat schema! Lastträna Toppur, fixa med hästarnas hagar, åka o kolla på hundar och en ny vagn mm. Ska bli en spännande helg:) Och på söndag är det morsdag!

En blid från förra helgen på min superduktiga tjej:)
Nu blir det premiär för middag ute på altanen:)

Länge kvar

Måste till skolan o göra en del av examensprovet som inte går att göra här så får vänta ända tills efter de innan riktiga svaret kommer....
Vem vet kanske blir de plugg till hösten, jag som sa att jag aldrig mer ska plugga!?
Nu väntar jag bara på att få hem bettet till Tindra så jag kan börja köra med henne o träna på de vi gjorde på kursen :)
Idag efter jobbet åkte jag via lagårn o gjorde kvällspasset där innan jag kom hem :)
Ögonen håller på o trillar ihop, har nog varit rätt så spänd de senaste dagarna och de börjar släppa nu!

Upp till bevis

Imorgon smäller de, dags att se om jag lärt mig något i Brusaby!
Har varit en bra o givande kör kurs igen! Tänk att man aldrig blir fullärd! Så nu ska jag betälla hem ett nytt bett åt Tindra!! Och så får vi se om de blir en lite operation!? Idag har iaf både hästar o jag vilat!
Har varit en lugn dag idag låg kvar i sängen i morse med Milton en stund innan vi gick upp. efter frukosten gick jag ut o satte mig i solen o pluggade lite. Blev så varmt så jag tog av mig lite så kanske jag fått lite färg idag :) Somnade gjorde jag också en stund. Annars har de inte hänt så mycket.
Har fått titta in i ett riktigt fint hästsläp i helgen! Så nästa gång ett nytt släp skall införskaffas vet jag hurdant de bilr! :)
Nu är det natti natti så jag är pigg imorgon då examen drar igång!

Körkurs

Ny dag och nytt bett på Tindra idag. Och vilken skillnad det var! Idag tömkörde vi på morgonen och på em passet åkte vi ut på en lite körtur för att känna hur hon känndes på vägen och de gick fint! Nu är de vila ikväll för att vara pigg imorgon igen:) Kanske blir det en stunds plugg också för efter helgen väntar ett examensprov.
Från höstens körkurs

Kurs

Blev en snabb visit på jobbet idag, jobbade bara förmiddagen. Sen hem o packa ihop det sista innan vi åkte iväg på kurs. Himans skönt o ha egen bil o släp så slipper halva dagen innan gå åt att låna de!
När jag lastade ut Tindra var hon hur lugn o fin som helst, hon kände nog igen sig. Tredje gången vi är där nu!
Jag är helt slut nu! Det tar på att vara på kurs ett par timmar idag! Hur är de då på söndagkväll när vi har varit på kurs hela helgen!? Men med mycket tips o råd har vi nog i bagaget då!
Här är en bild från i vintras när vi var till Havsvidden! :)

Vilken helg

Helgen har varit så himlans bra! Kunde inte hafte det bättre! Började med hela helgen med en rundtur i Geta på alla möjliga vägar och jäklar vilka fina körvägar de fanns, så snart kanske vi åker dit med Tindra o kör!?
Lördagen var lugn o fin, klippte Milton körde Tindra o Toppur kom med som handhäst. På em var det dags att packa inför helgen i grannlandet.
Och sen började det roliga och de fortsatte heeela helgen, cykelturer, shopping, wii spelande, lite vätska fick vi i oss, glassätande, många timmar i parken och mycket skratt :)

RSS 2.0