Svenska=blä

Japp, så var äntligen Tittis läxförhör över och de gick ju åt skogen eftersom jag inte hade pluggat på de... Så nu är de bara att samla nya krafter inför tråkiga svenska provet vi har sista timmen och hoppas att det går mycke bättre.
Igår satt jag, Sofie o Jennie o pluggade framför tv:n men sen tröttna vi och sen var de bio i mitt rum;P men den tog slut ganska snabbt:P
Hade sovmorgon idag men vaknade när folk började smälla i dörrarna så jag klev upp och pluggade lite på svenskan, får se om det hjälpte nåt, hoppas de!

Hej då!

Provprov

Skönt att va hemma hela helgen, åkte igår morrse med Rosella. Sen var de klädsim på Fyrishov, de va jätte tungt att simma 500m med kläder kan jag lova. Sen när vi livräddat så fick vi fritt och gick in till äventyrsbadet. När vi satt i bubbelpolen såg vi de man inte vill se.....
Sen var de bara att gå till hemmet och sätta sig o plugga inför djurjukvårdsprovet som vi hade idag, var faktiskt inte så himla svårt.
Och idag när man kom hem var de bara att sätta sig och plugga på nästa prov nämligen svenska prov om antiken. Jobbigt me 2 prov på rad:P + att vi har skriftligt förhör i ekologi imorgon.
Men de e bara och se framemot lovet nästa vecka:)

Jag saknar Emma<3

Nu måste jag försöka fortsätta plugga en stund igen.

Hej då!


/

Jag hinner knappt skriva här mera känns de som, i veckorna e man me kompisar och sen på helgerna är det fullt upp. Men iaf så har Tobbe fyllt 18, Catrin kom till Uppsala då de va trevligt:) I går va jag till Strömsholm och de e inget jag ångrar, de va jättefint!!! Stora stallar, många ridhus osv.
Emma var jättesnäll igår å väntade kvar och åkte hem med mig, tack<3
Idag ha jag tömmkört och ridit. Ikväll va jag först och jobba, himla kul va de!!!!
Nu ha jag just kommit hem från grannarna.

Nu blir de sova, god natt!

Skola

Nu sitter jag me Jennie o Sanne i bibban. Igår hade vi djursjukvård och när jag och micka skulle gå in till kliniken så ramlade Micka ner med benet i ett rör, de va himla kul, men inte för henne hon fick ett stort sår på benet. Synd om henne.
Igår lagade vi köttfärslimpa, potatis och brunsås, jättegott!!! När vi ätit så cyklade vi till willys vi statoli och pumpade min cykel. Sen var vi på gudmund med våra vänner.
Senare så blev Emma jätte arg:P Och jag var lite rädda att sova me henne men de gick bra:) Fick ingen snyting i sömnen av henne:P
Nu vi snart gå och fortsätta se på film. Sen är de projekt o företagande:)
Jag busar me sanne nu och har tagit hennes mobil, hon ska snart få tillbaks den:P Innan hon blir riktigt arg:P

Hej då!


Helgen

I lördags pyslade jag lite me hästarna på morgonen sen åkte jag till Emma och därifrån åkte vi på trav, de va kul att kolla på de va länge sen sist.
Vi åkte sen tillbaks hem till Emma och fixade oss inför kvällen. Emma var snäll och fixade mitt hår blev väldans mycke volym, snyggt blev de!!! Så bar de av till Arken där vi först fick välkomstdrink, sen var de förrätt som bestod av stora räkor och vitlöksbröd. Till varmrätt var de kött och hasselbakspotatis och efterätten var cholkadmos med grillad annanas ovanpå. Riktigt kul dag och kväll, tack Emma<3

Toppur och jag har varit ut och ridit idag och sen fixade jag också lite me Gladur. Sen var jag ut och körde traktor en sväng  med bror, kul:D

Nu ska jag gå å packa, hej då!

Fredag igen

Så var de fredag igen. Veckorna går så snabbt nu men de e väl så när man har roligt:P Iaf så har jag och Emma varit ut och joggat en sväng denhär veckan. Och så har vi varit och simmat:)
Igår hade vi djursjukvård och då fick vi testa att sy, dock i en disktrasa men kul var de iaf att få testa! Sen på eftermiddagen hade vi sitsträning på host, de var kul. Sen bar de av på stan och shoppa me Emma:) Nu har vi också möblerat om så att vi har ett sovrum och ett pluggrum:)
Idag hade jag host och vi fick prova häst vid hand. Sen bar de av hemåt och har nu äntligen kommit hem:)

Hej då!

:)

Idag har jag och mamma varit ut och ridit i det fina vädret::) Det va riktigt kul att rida min lilla Topp idag!!! När vi kom tillbaks så plockade jag ner en hage. Ikväll va jag och jobbade:)

Nu blir de att sitta framför tv resten av kvällen.

Hej då!

Tors

Igår va jag och Emma till Boländerna de va skoj:D Sen åt vi på ikea, de va gott!!!!!! När vi kom tillbaks till hemmet så möblerade jag om i mitt rum och sen hände de inte så mycke mera.

Idag har jag haft sällskapsdjur hela förmiddagen, först va vi ut och gick me hundarna sen tränade vi agility:) Nu sitter jag här å väntar på att HOST ska börja.

Hej då!

Hej på er!

I helgen så gjorde jag inte mycke, tog de lungt. På lördagen var jag och till stan och fixade lite saker och jobbade en sväng på kvällen sen hem å kolla på film å äta chips:)
På söndag bar det av till uppsala igen efter att ha varit på kalas och ätit god tacopaj. På båten fanns L,L,L och A som jag åkte med till Uppsala, himla snällt va de!
I måndags var jag barnvakt å L och hon var busig, men de va kul:) Igår pluggade jag en stund sen blev de inte så mycke mera plugg men läxförhöret gick helt okej ändå:)

Nu ska jag gå å fika.

Hej då!


RSS 2.0