Fredag:)

Dagen började med att någon ringde fel imorse till mig och väckte mig alldeles för tidigt... Men jag somnade om o vaknade snart  igen å då pluggade jag lite matte ftersom vi hade prov idag. Sen packade jag det sista jag sku ha me hem. Sen fick jag skjuts till skolan av natalie, de va himla snällt:) tusen tack för de!!
Så skrev jag då matte prov och sen hade vi engelska och sen bar det av till willys där jag och tobbe gick en stund medans vi väntade på att bussen sku gå. Sen åkte vi buss ner till båten sov lite eller försökte. Det kom jätte mycke snö ett tag också när vi åkte.
När vi äntligen kom på båten så bläste de jätte mycke så jag mådde lite illa....
Så gick vi av båten i berghamn och fick skjuts till stan av Musse, tack för de! Sen bar det av till cina och så hämtade vi Trixi. Hon e så söt och har väldans mycke energi så jag och mamma var ut och gick me alla hundarna ikväll i månskenet:) Nu har jag kollat på lets dance och väntar bara på att få se vem som åker ut ikväll.
Imorgon kommer far hem, ska åka å hälsa på honom eller kanske jag å hundarna går dit om de e väder, får se hur de blir.

Nu ligger Trixi här framför mig å sover, sötis:)  
Imorgon ska jag också ut och rida, ska bli så skoj!!!! Får se vad hepporna säger om Trixi, men tror nog de går bra, Milton ha ju inte varit några problem.

Ska gå och sova nu, natti natti på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0