Helgen

Då var ännu en helg över och även denna helg har gått alldeles för snabbt! Så nu sitter jag här på en gungande Eckerö färja och ensam är jag idag. Emma åkte till Florida idag, synd om henne:P och dom andra har varit kvar på juf festen. Så här sitter jag och väntar på att det ska gå 1.5 timme så att båten ska vara framme. Sen är de bara en lång busfärd kvar innan jag är i Uppsala.

Ifredags åkte jag hem men Emma, Linda och Lisen. Var riktigt kul att träffa dom var bra länge sen sist. Pappsen kom och hämtade oss och så körde han mig till Catrin där Julia, John o Nina var, kul kväll:) När jag kom hem så gick jag och kramade om hepporna innan jag gick in för att sova.

Vaknade av att regnat smattrade mot fönstret på lördagsmorgonen. Steg iaf upp och åt en smörgås för att sen hoppa på moppen och åka ner till mormor för att hämta Milton:) Han blev himla glad att träffa mig och jag han:) Vi tog en litn promenad upp till pappa för att sen fara ut och rida. Toppur var himla pigg och likså Gladur, klättrade lite med dom. De va lite jobbigt tyckte nog dom. När vi kommit hem pysslade jag om dom och gav dom lite sen lunch. När jag kom in fixade jag inför kvällen när Catrin, Nina, Julia och Linus sku komma. Kul kväll blev de med myckket skratt och sång;P Spelade också ölspelet, vi drack dock inte öl.
Sen gick vi och la oss trötta va vi då. Jag hade jättevarmt mot morgonen men de kanske inte var så konstigt när Puzzel, en av kattorna kom och la sig på min mage och börja spinna:P

Vi klev iaf upp och åt frukost för att sen spela några omgångar av buzz och efter de sjöng vi singstar:P

Så var de ju farsdag idag och pappa fick bland annat godis av oss och nu ikväll var vi och åt på resturang innan jag sku till båten. Jätte gott var de:)

Japp nu var är de bara en timme och 45 minuter kvar innan båten är iland, jippie:P

Om man skulle ta och plugga lite körkortsteori nu då, när man ändå inte har nåt annat för sig.

Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0