En helg i mars

Vilken helg det var som susade förbi! :) Började fredagen hemma med djuren och rökta räkor, mums!
På lördag morgon ringde klockan tidigt för då åkte jag iväg med Tindra och löshoppade henne och Ankis fina lilla Punch! Tindra förstod inte riktigt det där med att man skulle hoppa :P Travade rakt igenom/klev över, framåt bara precis som om skulle varit i skogen och gått framåt :) Men kul tycke hon nog det vara att få springa lite i ridhuset! Kanske de går bättre nästa gång!?
Hem och lasta av Tindra och in och äta lite och sen städa upp släpet och så åkte vi iväg och hämtade hö:) Hem igen och lasta ur allt och sen fick jag skjuts till Godby för att hämta mammas bil. Träffar på brorsan o Linus och sen börjar kvällens planer smidas! Började med lite en tur i en brandbil, handla middag och sen hem och fixa till de och oss. När alla var mätta och nöjda åkte vi iväg mot Jomala där resten av kvällen spenderades, kul kväll blev det :)

På söndag när vi kom hem var det bara att lyda mamma och gå ut och spänna för Tindra för skogsvagnen och så åkte vi iväg och plockade upp massor med plankor, Tindra är bara så himlans duktigt när vi kör med henne, märker att det är det hon gillar att göra!
Efter de blev de vila på soffan tills det bar av iväg på ett pass cirkelträning.
När jag kom hem och fixat alla kvälls utfodringar mm. Blev det lite film och söndagsmys:)
En riktigt bra helg var de nu såhär i efterhand, fast det inte var jätte kul i söndags morrse....

Och nu har det varit två långa arbetsdagar men de gör inget för imorgon får jag åka hem tidigare! Skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0